Αλβανία , Γενικά θέματα 27 Ιανουαρίου 2017

“Ανοικτό γράμμα προς τον Υπουργό Αμύνης, της Ελλάδος, κυρίως Πάνος Καμένος”.

“Ανοικτό γράμμα προς τον Υπουργό Αμύνης, της Ελλάδος, κυρίως Πάνος Καμένος”.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ!
Είμαι αλβανης δημοσιογράφος, επίσης “ειδική” στην τέχνη της φωτογραφίας!
Η πρωτοβουλία μου, είναι καθαρά, “αναλυτική”, φιλική και υπεύθυνη!
Πρώτα επιτρέψτεμε να σας εκφραζό την «λύπη» μου, σε Σας και στον ελληνικό λαό για το “δυσάρεστο” γεγονός, “με τους εφτά” τον νέων άντρων του ελληνικού στρατού (παιδιά αλβανών οικογενιών), πλέον, «έλληνες πολίτες», Αυτά τα παιδιά, είναι υπό κράτηση από της ελληνικές αρχές μάλλον του ελληνικού στρατού υπό φυλακή για μια “απερίσκεπτη πράξη” νεότητος. Κάνοντας μια φωτογραφία, (μέσα στο ελληνικό στρατό) και μάλιστα, ντυμένη στο “χακί”.
Θελούμενη «ίσως», να το “φωνάξουνε” ότι “πλέον” είναι “άντρες και, στρατιώτες” φωτογραφηθήκανε κάνοντας, (με τα χέρια), τον δικο μας εθνικό σύμβολο, του “αετού”.
Αγαπητέ κύριε Υπυργέ!
Για κάθε αλβανό, (σε όλα τη μέρη της γης), αυτό γίνετε αυθόρμητα και “άσυνηδητά” (με τα χαράς), για λόγους «συνύπαρξης» με ανθρώπους της ίδιας καταγωγής, μα όχι, προς Θεού, “ΌΧΙ”, για λόγους “υπερπατριωτισμού” και τόσο το χηρότερο, για λόγους “εθνικιστικούς”. ‘Φοβαμε’ ότι στην Ελλάδα, “δοσαται” μια λανθασμένη διάσταση “νοήματος” του αυτού toυ είδους “αετόυ” (με τα χέρια) θέλω να πω, τον «παραληλισμό»  αυτού του  “συμβόλου” με τους “εθνικιστές”. Αυτό δεν υπαρχη!
Το σύμβολο “του αετού” είναι αλβανικό, αλλά, δεν έχει “προνομιούχους” διότι, αυτό το πολύ όμορφο, «σύμβολο», (του αετού, με τα χέρια), για μας τους αλβανούς, είναι σύμβολο της καταγωγής μας kai τίποτα άλλο παραπάνω!
Θεωρώ ότι είναι «κρίμα» ότι, ο αετός, αυτός, να “παραληλίζεται” στην Ελλάδα, ως “αποκλιστικότητα” τον λεγόμενων “ακρεον αλβανών εθνικιστών”. Δεν μας εκφράζη αυτό!

Για τη συνέχεια pasqyrimi.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube