Ελλάδα , Σάββας Καλεντερίδης 9 Ιανουαρίου 2017

Οι “Έλληνες” υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, ο “ξένος” Αντετοκούμπο και ο σεβασμός στην Ελληνική σημαία!

Οι “Έλληνες” υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, ο “ξένος” Αντετοκούμπο και ο σεβασμός στην Ελληνική σημαία!
Περί εθνικών συμβόλων – Πόσο Έλληνας είναι ένας που γεννήθηκε στην Ελλάδα και δεν τιμά τα εθνικά σύμβολα και πόσο δεν είναι εκείνος που γεννήθηκε ξένος και τιμά, σέβεται και υπερασπίζεται τα εθνικά μας σύμβολα και μάλιστα με πάθος! Ιδού το ερώτημα!

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχει σηκώσει ψηλά την Ελλάδα και την Ελληνική σημαία, σε μια περίοδο που οι υπουργοί της Ελληνικής κυβέρνησης βλέπουν με… συγκατάβαση το κάψιμο και τη βεβήλωσή της, σε μια περίοδο που οι πολιτικοί μας καταβαράρθωσαν τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας!
του Σάββα Καλεντερίδη

Αποσάθρωση. Αυτή είναι η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό, όταν σκέφτομαι την συνεχιζόμενη κατάπτωση των ηθικών και εθνικών αξιών του οικοδομήματος που λέγεται Ελλάδα και ελληνικό έθνος. Το πολιτικό σύστημα, που εκπροσωπούσε και όφειλε να υπερασπιστεί τις ιερές έννοιες Πατρίδα, Έθνος, Ελληνισμός, Έλληνας, Ορθοδοξία, Σημαία, πάνω στις οποίες είναι χτισμένο το οικοδόμημα Ελλάδα, με την αδυναμία του να διαχειριστεί την οικονομική κρίση και να προασπίσει τα συμφέροντα της κοινωνίας και των πολιτών, άνοιξε την πόρτα του παραλογισμού.

Έτσι, περιθωριακά στοιχεία που είχαν εχθρική στάση στις παραπάνω έννοιες και γενικώς σε αυτό που η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας αποκαλεί εθνικά ιδεώδη, επικράτησαν, ανέλαβαν την εξουσία και προσπαθούν να γίνουν σύστημα.
Με την ανάληψη της εξουσίας από τα στοιχεία αυτά, άρχισε συστηματικά η κατεδάφιση όλων αυτών των αξιών από τη λειτουργία του κράτους και από το δημόσιο λόγο –αν και η παρουσία του Πάνου Καμμένου έπαιξε έναν ανασχετικό ρόλο στην αντεθνική και ανθελληνική λαίλαπα των διαφόρων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά, πέραν του προηγούμενου πολιτικού συστήματος, που άφησε ανυπεράσπιστη μαζί με την πατρίδα και τα εθνικά ιδεώδη, το έργο των εθνοαποδομητών και των πατριδοκτόνων διευκόλυναν οι πατριδοκάπηλοι.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube