Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση , ΠΦΑ 27 Ιανουαρίου 2017

Μήτσο χάσαμε…

Μήτσο χάσαμε…

Η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει αρνητικά την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων, δήλωσε πρόσφατα σε ομιλία του ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου ενώπιον στελεχών επιχειρήσεων που έτριβαν τα αυτιά τους για να βεβαιωθούν εάν άκουσαν καλά.
“Η πρόσφατη αύξηση της φορολογίας στην Ελλάδα, δεν την καθιστά λιγότερο ανταγωνιστική από τις χώρες – μέλη, αντίστοιχου επιπέδου ανάπτυξης”, δήλωσε ο κύριος Παπαδημητρίου.
Όταν αυτά τα λέει ο υπουργός μιας χώρας που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί καίρια και ιστορικής σημασίας πλήγματα με την φυγή στο εξωτερικό του “αφρού” του εργατικού της δυναμικού ενώ και όσοι έχουν απομείνει ανοίγουν πιο εύκολα επιχειρήσεις σε γειτονικές χώρες παρά στην Ελλάδα, το ζήτημα ξεφεύγει από τα πλαίσια ερμηνείας μέσω των κανόνων της οικονομικής επιστήμης…
Ο κ. Παπαδημητρίου δεν είναι κάποιος “Καρανίκας”, αφισοκολλητής του κομματικού στρατού που προβιβάστηκε σε κυβερνητικό αξιωματούχο. Ο υπουργός προέρχεται από την αντίπερα ακτή του Ατλαντικού, από το κομμάτι εκείνο της αμερικάνικης καλοζωισμένης αριστεράς που φιλοδοξεί να κάνει τις ΗΠΑ Σουηδία. 
Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube