Γενικά θέματα 17 Ιανουαρίου 2017

Τα βήματα της οικονομικής κρίσης στην Τουρκία – Ανάλυση Τούρκου καθηγητή

Τα βήματα της οικονομικής κρίσης στην Τουρκία – Ανάλυση Τούρκου καθηγητή

(Φωτ.: worldstockmarket.com)

Η αντιπολίτευση αλλά και η κυβέρνηση, με διαφορετική ένταση η καθεμία επισημαίνουν ότι υπάρχει μια κρίση στην Τουρκία. Ο καθηγητής Χουρσίτ Γκιουνές επισήμανε ότι ακόμη και αν δεν υπάρχει κρίση με την τεχνική έννοια της λέξης, οι συνθήκες έχουν ωριμάσει. Οι απανωτές αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων που ήρθαν μαζί με την Πρωτοχρονιά, οι έντονες διακυμάνσεις της τιμής του δολαρίου, η ανεργία που δεν έχει επιλυθεί εδώ και πολύ καιρό και έχει μετατραπεί σε δομικό πρόβλημα και η μη επίτευξη της ανάπτυξης η οποία θα έλυνε το πρόβλημα της ανεργίας, χαρακτηρίζονται ως ο ήχος από τα βήματα της επερχόμενης οικονομικής κρίσης.
Ο πρώην βουλευτής του CHP και οικονομολόγος καθηγητής δρ Χουρσίτ Γκιουνές αξιολόγησε για την εφημερίδα μας*, τις καταστάσεις που βιώνουμε και δηλώνει πως παρόλο που η Τουρκία δεν έχει οικονομική κρίση, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες που προκαλούν κρίση. Η αξιολόγησή του έχει ως εξής: εδώ και καιρό γίνεται συζήτηση για την πιθανότητα οικονομικής κρίσης στην Τουρκία.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube