Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση 11 Ιανουαρίου 2017

Γροθιά στο στομάχι

Γροθιά στο στομάχι
Έκανα πριν λίγη ώρα ζάπινγκ και σταματώ στον ΣΚΑΪ. Προβάλλεται η χιουμοριστική εκπομπή “Ό,τι να ΄ναι” με τους Βουλαρίνο-Νικολάου, η οποία με αφορμή τα 600 δισ. του Σώρρα (χθες το βράδυ στην εκπομπή του Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1, αυξήθηκαν στα 2,8 τρισ.!!!) κάνει γκάλοπ στον δρόμο υποβάλλοντας δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις:
Ερώτηση 1η: Πόσα εκατομμύρια είναι το 1 δισ. ευρώ;
Ερώτηση 2η: Πόσα εκατομμύρια είναι τα 3 τρισ. ευρώ;
Πάνω από 15 νοματαίοι κυρίως μεταξύ 20-35 ετών αλλά και μερικοί μεγαλύτεροι έως και 60 ετών με έκαναν να τιναχτώ από την καρέκλα μου. Δεν πίστευα αυτά που άκουγα και έβλεπα.
Οι απαντήσεις στην 1η ερώτηση ήταν 300 εκατ., 200 εκατ. 100 εκατ. 400 εκατ.!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι απαντήσεις στη 2η ερώτηση αντίστοιχα ήταν 200 δισ., 400 δισ. 999 δισ. ευρώ!.
Για όσους δεν το είδαν αξίζει να μπούν στην ηλεκτρονική σελίδα του ΣΚΑΪ μόλις ανέβει η αποψινή εκπομπή.
Αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν και καθορίζουν το μέλλον της χώρας στρώνοντας αναλόγως το τραπέζι για το γεύμα των επόμενων γενεών. Και όπως οι περισσότεροι πίστεψαν τα δισ. του Τσίπρα και το 1 τρισ. ευρώ από τους… υδατάνθρακες του Καμμένου αύριο μεθαύριο θα πιστέψουν και τα τρισ. του Σώρρα. Τι να πω; Ντροπή; Ξεφτίλα; Αυτή είναι η εθνική μας κατάντια. Γροθιά στο στομάχι…

Υ.Γ.: Στα ωραία της εκπομπής το “Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης” με τις εξαγγελίες Τσίπρα, αφού προηγουμένως οι παρουσιαστές είχαν “πασάρει|” το σχετικό βίντεο ως ανακοινώσεις Σώρρα!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube