Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση 18 Ιανουαρίου 2017

“Οταν πετάμε την μπάλα στην εξέδρα, τότε τα προβλήματα τα λύνει η ζωή με τρόπο βίαιο καταστρεπτικό».”

“Οταν πετάμε την μπάλα στην εξέδρα, τότε τα προβλήματα τα λύνει η ζωή με τρόπο βίαιο καταστρεπτικό».”
Το 2001 Ο Τάσος Γιαννίτσης προσπάθησε να κάνει την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού γιατί φαινόταν και απο εκθέσεις πως το πράγμα δεν πάει άλλο..
Τότε έγινε η μεγαλύτερη διαδήλωση στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας ,όλα τώρα . Όλο το πολιτικό σύστημα που χάιδευε και υπήρχε απο το πελατειακό κράτος έπεσαν
να τον φάνε . (Το καλύτερο για έναν πολιτικό στην νεότερη Ελλάδα είναι να μην κάνει τίποτα ώστε να μη δυσαρεστήσει κανέναν και αν επανεκλεγεί..)

«Όχι μόνον η συνδικαλιστική πλευρά –δεν υπήρξε ένα κόμμα να τις υποστηρίξει, μία κοινωνική δύναμη, ούτε καν τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ούτε καν υπουργοί, με εξαίρεση τον πρωθυπουργό και κάποιους υπουργούς ή πολιτικά στελέχη, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού όχι και των δύο.

Για φανταστείτε λοιπόν να θέλει κάποιος υπουργός –θα έλεγα ξιπασμένος, φαντασμένος, πώς είχε πει ο Σκανδαλίδης, καλαμοκαβαλάρης– να θέλει να επιβάλει κάτι απέναντι σε μία κοινωνία που ουρλιάζει.

Τότε η μπάλα πετάχτηκε στην εξέδρα και το δίδαγμα είναι πως, όταν πετάμε την μπάλα στην εξέδρα, τότε τα προβλήματα τα λύνει η ζωή με τρόπο βίαιο καταστρεπτικό».

Τάσος Γιαννίτσης (Δεκέμβρης 2013)

pesotithes

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube