Weather Icon

Η Μέρκελ απαγορεύει την μπούρκα

«Έχουμε πει ξανά και ξανά. Μια κατάσταση όπως στο τέλος του καλοκαιριού του 2015 δεν μπορεί και δεν θα επαναληφθεί», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος 

«Η μπούρκα θα πρέπει να απαγορευτεί, όπου είναι νομικά δυνατό». δήλωσε κατά την ομιλία της στο συνέδριο του CDU, η Άνγκελα Μέρκελ υπενθυμίζοντας τις προκλήσεις του 2015. 
   
«Έχουμε πει ξανά και ξανά. Μια κατάσταση όπως στο τέλος του καλοκαιριού του 2015 δεν μπορεί και δεν θα επαναληφθεί», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος και πρόσθεσε: «Αυτός εξακολουθεί να είναι ο διακηρυγμένος πολιτικός μας στόχος».

Η Γερμανίδα καγκελάριος υπερασπίστηκε επίσης την ολοένα και πιο αμφιλεγόμενη συμφωνία με την Τουρκία: «Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας παραμένει “κρίσιμη” για την αντιμετώπιση της κρίσης των προσφύγων. Σώζει ζωές, καθημερινά», είπε η Μέρκελ και ευχαρίστησε τους εθελοντές στην κρίση των προσφύγων. 

Για τη συνέχεια ProtoThema

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube