Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση , ΠΦΑ 23 Νοεμβρίου 2016

Ντροπή σας, κ. πρωθυπουργέ…

Ντροπή σας, κ. πρωθυπουργέ…

Η Ελλάδα είναι φτωχή και θα γίνει φτωχότερη γιατί η εξουσία διώχνει τους ικανούς από τη χώρα και προάγει τους άχρηστους σε θέσεις κλειδιά για την οικονομία και την εξουσία.

Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη γιατί εδώ και δεκαετίες τα κίνητρα προάγουν τον κρατικοδιαιτισμό και τον παρασιτισμό αντί της εργασίας και της επιχειρηματικότητας. Ο νέος που θα πιάσει εργασία στον ιδιωτικό τομέα θα εισπράξει περί τα 500 ευρώ ενώ αυτός που θα πάει στο δημόσιο μπορεί και τα διπλάσια αλλά σίγουρα πάνω από 50% περισσότερα.

Το κομματικό κράτος στην Ελλάδα βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη όσων εργάζονται και προσπαθούν για να πληρώσει αυτούς που δεν εργάζονται και δεν προσπαθούν. Όλα αυτά για να πληρώνει τους αφισοκολλητές και τα κομματόσκυλα.

Το αποτέλεσμα είναι αυτοί που μπορούν να εργαστούν και να προσφέρουν να εγκαταλείπουν τη χώρα και να ρίχνουν “μαύρη πέτρα” πίσω τους.

Σε αυτό συνίσταται η χρεοκοπία της χώρας και γι’ αυτό ευθύνονται τα κόμματα που κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες. Το αποκορύφωμα του κρατικοδιαιτισμού και του παρασιτισμού συντελείται επί κυβέρνησης Τσίπρα, όπου με ιδεολογικά φληναφήματα αύξησης του δημοσίου για να αυξηθεί η ζήτηση διορίζουν μαζικά κομματικούς αργόσχολους αυξάνοντας τις δαπάνες και διαλύοντας ότι έχει μείνει όρθιο.

για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube