Weather Icon

Τρολ, πόρταλ, κανάλι, εξουσία

Για πολύ καιρό, μόλις τα άρθρα μου ανέβαιναν στη σελίδα της Athens Voice στο Facebook, έβλεπα ένα πλήθος από σχόλια να απαντούν στα γραφόμενα με τρόπο χυδαίο και υβριστικό. Τα σχόλια εμφανίζονταν μέσα σε μισή ώρα από την ανάρτηση του κάθε κειμένου, ενώ συχνά ήταν εντελώς άσχετα με το περιεχόμενο των άρθρων και απλώς επαναλάμβαναν τις γνωστές κατηγορίες περί πληρωμένων κονδυλοφόρων που άκουγαν όσοι ασκούσαν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν αποδεκτό κάποιος να κριτικάρει τον ΣΥΡΙΖΑ από μόνος του. Έπρεπε να βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και να εξυπηρετεί συμφέροντα.
Με αρκετή αφέλεια νόμιζα τότε ότι υπήρχαν καμιά εξηνταριά άτομα που δεν είχαν άλλη δουλειά κάθε πρωί από το να γράφουν όλο εκείνο το βρισίδι. Σε λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι όλοι αυτοί οι σχολιογράφοι ήταν μια έμμισθη στρατιά εθελοντών, οργανωμένη και καθοδηγούμενη από τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Η στρατιά αυτή καταγράφηκε με την ονομασία Συριζοτρόλ.

Για τη συνέχεια Av

“Μαύρο” από ΣΥΡΙΖΑ στην κλήτευση Δαβαράκη στην Εξεταστική

Άρον άρον έκλεισαν το θέμα πιθανής κλήτευσης του δημοσιογράφου Άρη Δαβαράκη στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά την δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ, οι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ παρά το σχετικό αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη του συνέντευξη ο δημοσιογράφος  είχε αποκαλύψει ότι χρηματοδοτείτο από τον Νίκο Παππά (2013-2015) για να «τρέχει» ιστοσελίδα με κύριο σκοπό την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Το θέμα έθεσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς αλλά η αντίδραση των κυβερνητικών βουλευτών –πλην του Δημήτρη Καμμένου- ήταν κατηγορηματικά αρνητική.
Ο Σπύρος Λάππας (ΣΥΡΙΖΑ) ισχυρίστηκε ότι δεν χρειάζεται να κληθεί ο Δαβαράκης διότι όσα καταγγέλει είναι στην προ κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εποχή.
Ο Μάκης Βορίδης (ΝΔ) αντέκρουσε ότι τα επιχειρήματα του κάθε άλλο παρά ορθά είναι και υπενθύμισε ότι ο κ. Δαβαράκης σταμάτησε να αρθρογαφεί όταν στο δημοψήφισμα στοιχήθηκε πίσω από το «ναι».
Για τη συνέχεια TheToc

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube