Weather Icon
Διαφθορά , Ελλάδα 19 Οκτωβρίου 2016

Φρενοκομείο η Ελλάς – Ο συνένοχος στο έγκλημα υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος, ζητά να εξιχνιαστεί το έγκλημα της υποκλοπής e-mail δικαστή

Παρέμβαση Παρασκευόπουλου για την υποκλοπή e-mail δικαστή – Αντί να διατάξει πρώτα έρευνα για την υποκλοπή, υιοθέτησε τις αθλιότητες, άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον ανωτάτου δικαστικού μια μέρα πριν τη συνεδρίαση του ΣτΕ, και τώρα ζητεί έρευνα εφ’ όλης της ύλης – Μήπως η παραίτηση θα ήταν πιο έντιμη επιλογή;

Εφ’ όλης της ύλης έρευνα ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά τη θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων αντιπροέδρου του ΣτΕ, ο οποίος μετέχει στην Ολομέλεια για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σε μερίδα του Τύπου δημοσιεύτηκαν e-mail που είχαν υποκλαπεί από το λογαριασμό του ανώτατου δικαστικού, και αφορούν το ενδιαφέρον που έδειξε για υποψήφια της Εθνικής Σχολής Δικαστών, με την οποία φέρεται να διατηρούσε προσωπική σχέση.
Ο Νίκος Παρασκευόπουλος διαβίβασε κάποια από αυτά τα δημοσιεύματα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου. Αυτό που ζητά είναι να διερευνηθεί σε βάθος εάν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα, μεταξύ των οποίων παραβίαση και ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, και παραβίαση απόρρητου επικοινωνίας.
Χθες οι δύο δικαστικές ενώσεις ζήτησαν την παρέμβαση της Πολιτείας και των εισαγγελικών Αρχών, ενώ, πριν από την παρέμβαση Παρασκευόπουλου, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών είχε διατάξει έρευνα. Την έρευνα, που έχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, ανέλαβε ο εισαγγελέας Σπυρίδωνας Παππάς.
Πηγή: pontos-news

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube