Weather Icon
Γενικά θέματα 10 Οκτωβρίου 2016

Παρουσίαση του «δέλτα», της πρώτης πολιτικής και υπερκομματικής εκστρατείας στην Ελλάδα

Παρουσίαση του «δέλτα», της πρώτης πολιτικής και υπερκομματικής εκστρατείας στην Ελλάδα
Παρουσίαση του «δέλτα», της πρώτης πολιτικής και υπερκομματικής εκστρατείας στην Ελλάδα - Cover Image
Μία νέα πρόταση που θα κάνει πρωταγωνιστή τον πολίτη, θα καλύψει το κενό δημοκρατίας στην Ελλάδα και τελικά θα οδηγήσει στην αλλαγή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος της πατρίδας μας, καταθέτει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, το «δέλτα» η πρώτη πολιτική, υπερκομματική εκστρατεία στη χώρα.

Η επίσημη παρουσίαση της δράσης και των στόχων της υπερκομματικής πολιτικής εκστρατείας (www.todelta.gr) θα γίνει στο ιστορικό κτήριο του Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα από τον πρώην Εφέτη Δ.Δ. Χρίστο Γ. Χουτόπουλο, τον εκδότη και συγγραφέα Σάββα Καλεντερίδη, τον δικηγόρο Παναγιώτη Μπαλακτάρη, την δικηγόρο Ιωάννα Μετιτανίδου και τον διεθνολόγο-επικοινωνιολόγο Σταύρο Καλεντερίδη. Την εκδήλωση συντονίζει η πολιτική επιστήμονας Κατερίνα Τσέλιου.

Οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να ακούσουν τις 10 ιδέες «κοινής λογικής» που προτείνει το «δέλτα» και να βοηθήσουν ώστε να υλοποιηθούν για να αλλάξει το γεμάτο παθογένειες ελληνικό πολιτικό σύστημα.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube