Weather Icon
Γενικά θέματα 17 Οκτωβρίου 2016

Όταν κάποιοι Έλληνες κυλιούνται στη λάσπη – Και όλα αυτά, γιατί κάποια Ελληνόπουλα, ξεκίνησαν έναν αγώνα

Όταν κάποιοι Έλληνες κυλιούνται στη λάσπη – Και όλα αυτά, γιατί κάποια Ελληνόπουλα, ξεκίνησαν έναν αγώνα

Φαίνεται ότι το δέλτα ενοχλεί κάποια κέντρα μέσα και έξω από την Ελλάδα.
Δε θέλω προς το παρόν να πω λεπτομέρειες, για το ποια είναι αυτά τα κέντρα, όμως το τελευταίο διάστημα δέχομαι προσωπικές βορβορώδεις επίθέσεις από άτομα που έχουν σχέση με τέτοια κέντρα.
Τελευταία επίθεση από τον δικηγόρο Γιάννο Γραματίδη, για τον οποίον προς το παρόν δεν θα πω τίποτα.
Αρκεί μια βόλτα στο διαδίκτυο, για να βγάλει κανείς συμπεράσματα, όπως και για κάποιους άλλους που αφήνουν υπονοούμενα, γνωστοί για τη σχέση τους με πρεσβεία γειτονικής χώρας και υπεράσπιση οργάνου της.
Όμως, πέραν των προεκτάσεων της επίθεσης, το αξιοσημείωτο είναι ότι χτυπούν εμένα, τη στιγμή που ο γιος μου Σταύρος και μια παρέα φίλων του, όλοι τους γύρω στα τριάντα, τόλμησαν να οραματιστούν μια Ελλάδα όρθια και όχι γονατισμένη, μια Ελλάδα με ηθικό ανάστημα και όχι ενεργούμενο των πρεσβειών.
Πόσο ανήθικος, άνανδρος και πόσο άθλιος πρέπει να είναι κανείς, για να χτυπάει ένα εγχείρημα νέων ανθρώπων, μέσω το προσώπου μου.
Εγώ κατά καιρούς έχω δεχτεί επθέσεις από διάφορα κέντρα, κομματικά, επιχειρηματικά, καθώς και από κέντρα που σχετίζονται με ξένες χώρες.
Άντεξα και θα αντέξω, γιατί στηρίζομαι μόνο στον εαυτό μου, στις πράξεις, τους αγώνες και την εθνική μου προσφορά.
Όμως πραγματικά τους λυπάμαι, γιατί δεν είχαν την ευφυία να δουν το τέλος αυτής της σύγκρουσης.
Δεν τους φοβάμαι, όπως δεν φοβάμαι και εκείνους τους κύκλους, που συζήτησαν το εγχείρημα των νέων παιδιών, συσχετίζοντας το αρνητικά με το πρόσωπό μου.
Αυτές τις συζητήσεις άκουσαν κάποιοι και για να φανούν αρεστοί, έπισαν το φτυάρι και άρχισαν να ρίχνουν λάσπη.
Τους παρδίδω στην κρίση των απλών, ακομμάτιστων Ελλήνων, που δεν έχουν σχέση με πρεσβείες και με κέντρα που θέλουν την Ελλάδα γονατισμένη και περίγελως της ανθρωπότητας.
Στα νέα παιδιά έχω να πω τα εξής:
Βαδίστε με εντιμότητα και καθαρότητα, οραματιστείτε, κάντε σχέδια για το μέλλον σας και για την Πατρίδα μας και μη φοβηθείτε τους αρουραίους των πολιτικών υπονόμων και τα μίσθαρνα όργανα των ξένων.
Παραμείνετε αγνοί Έλληνες και στο τέλος θα νικήσετε.

Δείτε παρακάτω μια εικόνα της Ελλάδας της αθλιότητας και της παρακμής.

Επειδή
μεγάλη προσπάθεια γίνεται ηρωοποίησης ορισμένων, μπορεί κανείς να με
πληροφορήσει ποιοί ονομαστικά (δηλ. με ονόματα και διευθύνςεις)
παρέδωσαν τον Οτσαλάν στούς Τούρκους και αν εισπράχθηκαν τα νόμιμα
λύτρα; Πολύ θολούρα στα σχετικά βιβλία των μετα Χριστόν προφητών… Η
απάντηση εχει σημασία γιατί θα δούμε πολλά σύντομα…
Stefanos Costopoulos Γιατί δεν ρωτάς τον Καλεντερίδη. Αυτός έχει ζήσει πολλά
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης Σιγά μη ρωτήσω τον Καλεντερίδη….
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης Και σιγά μη ρωτήσω τον Πάγκαλο…
Stefanos Costopoulos
Stefanos Costopoulos Αυτό έπρεπε να κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης Stefanos Costopoulos Εσύ κι εγώ Στέφανε εξακολουθούμε μάλλον να ειμαστε καλοπροαίρετοι αφελείς!!!!
Stefanos Costopoulos
Stefanos Costopoulos Θέλουμε να είμαστε γιατί δεν αντέχουμε αυτούς που μας παίζουν!!!!
Stefanos Costopoulos
Stefanos Costopoulos Καλό ΣΚ Πολλά φιλιά και από τους δύο μας
ΑΛΙΚΗ ΤΑΜΠΑ
ΑΛΙΚΗ ΤΑΜΠΑ Ο Καλεντεριδης ειναι απασχολημενος με τη δημιουργία κομματος τωρα
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης ΑΛΙΚΗ ΤΑΜΠΑ Και τι δεν θα δούμε ακόμα Θεέ μου Κα Τάμπα!
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης Γιάννο
Γραμματίδη, λυπάμαι για το επίπεδο έχεις πέσει. Σέρνεσαι και πραγματικά
λυπάμαι γι’ αυτό. Σέρνεσαι στη λάσπη. Πραγματικά τι άλλο θα δούμε
ακόμα. Και να έχεις κατά νου. Αν δούμε εκπλήξεις το επόμενο διάστημα,
αυτές θα είναι σε άλλη κατεύθυνση. Κο…Δείτε περισσότερα
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

Απαντήστε…
Θρασύβουλος Κονταξής
Θρασύβουλος Κονταξής Βρείτε τους δύο υπουργούς της τότε κυβέρνησης που ήταν στο αεροδρόμιο κια ωρύονταν αρνούμενοι την παροχή ασύλου στον Οτσαλάν. Αυτοί ξέρουν, (αν όχι για λύτρα, για τον τρόπο κατάληξης του παγκοσμίως καταδιωκόμενου ηγέτη των Κούρδων. Ως συνήγορος του δεν μπορώ να πω περισσότερα.).
Nikolaos Kotsovos
Nikolaos Kotsovos ..απο το υφος του ερωτηματος νομιζω οτι εχετε αποχρωσες ενδειξεις ή γνωριζετε κ.Γραμματιδη ,νομιζω οτι πρεπει εσεις πρωτος να ξεκινησετε τον χορό ..
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης Συνέχεια αυτο κάνω στη ζωή μου και μένω πάντα μόνος στην πρώτη γραμμή με κίνδυνο ακόμα και της προσωπικής μου ασφάλειας. Προς το παρόν προσπαθώ να υπηρετήσω τούς πολίτες απο το μετερίζι που εσείς κ. Κοτσοβέ πολυ καλά αντιλαμβάνεστε!
Σάββας Καλεντερίδης

Απαντήστε…
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης Πριν από λίγο έστειλα στο Ταξιάρχη Σαρδέλη το εξής μήνυμα, το οποίο του είπα ότι θα το κονοποιήσω εδώ στο βόθρο: Ταξιάρχη, ο Γραμαμτίδης έχει αναφερθεί δημοσίως με απαξιωτικό και άθλιο τρόπο για το πρόσωπό μου, σε σχέση με την υπόθεση Οτζαλάν. Αφήνει υ…Δείτε περισσότερα
Γιάννος Γραμματίδης Σάββα που τα βρήκες όλα αυτά; Στο μυαλό σου; Εγώ έβαλα ανώνυμες ερωτήσεις. Δεν ανα φέρθηκα σε εσένα. Ένας φίλος, ο Στέφανος Κωστόπουλος, πρότεινε να σε ρωτήσω και απάντησα οτι δεν χρειάζεται υπονοώντας οτι τα λες στα βιβλία σου. Γιατι λοιπόν θίγεσαι για το απολύτως τίποτα;
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης Αν ομως εννοείς το σχόλιό μου για τα περί πολιτικού σου κόμματος, πράγματι έβγαλε πολυ γέλιο. Συγχώρα με, φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση!!!!
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης Γιάννος Γραμματίδης μάλλον ξέχασες σε ποιον απευθύνεσαι. Δεν ρώταγες πριν αρχίσεις τη λασποβολία; Ρώτα τους φίλους σου, εσύ όπως κι εγώ ξέρεις ποιούς εννοώ, να σου πουν αν πολέμησα σαν λιοντάρι στο Ναϊρόμπι, αν τήρησα τον όρκο μου και αν και πόσο κινδύνεψε η ζωή μου, για να μην είναι οι Έλληνες, οι πραγματικοί Έλληνες και όχι τα ενεργούμενα των ξένων, με σκυμένο το κεφάλι. Λυπάμαι για τον Ταξιάρχη, λυπάμαι πολύ.
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης Όσο για τα περί κόμματος, ο γιος μου και μια ομάδα νέων, έχουν πάρει μια πρωτοβουλία για μια πολιτική εκστρατεία για την αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος. Αυτό το έκανε αφού έγραψε ήδη δυο βιβλία για το σύνταγμα και τη δημοκρατία και θέσεις για ένα εθνικό όραμα. Γιατί έβγαλε γέλιο. Γιατί δεν πήρε άδεια από καμία πρεσβεία;
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης Σάββας Καλεντερίδης Πάντως, ετσι κι αλλιώς σου ευχομαι καλή επιτυχία.
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης Γιάννος Γραμματίδης δεν την θέλω την ευχή σου. Η άνθρωποι που κυλιούνται εκεί που κυλιέσαι εσύ, δεν μπορούν να δώσουν ευχές, γιατί δεν έχουν περίσσευμα ψυχήςκαι ήθος.
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης Σάββας Καλεντερίδης Μα όλα αυτά ειναι άσχετα Σάββα. Ποιός τα αμφισβητεί; Πάντως οχι εγώ. Που αναφέρθηκε ή σχετίστηκε το ονομά σου δεν κατάλαβα ακόμα.
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης Σάββας Καλεντερίδης Αν ακόμα τα πιστεύεις τι να κάνουμε, δεν μπορώ να σου τα βάλω στο κεφάλι. Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί.
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης Γιάννος Γραμματίδης έγω έχω χτυπηθεί από πολλούς και πολλά κέντρα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεν έχω ανάγκη. Ευτυχώς πάντως που το έκανες, για να αντιληφθούν ορισμένοι άνθρωποι, όπως ο Ταξιάρχης και κάποιοι άλλοι, με ποιον έχουν να κάνουν.
Γιάννος Γραμματίδης
Γιάννος Γραμματίδης Σάββας Καλεντερίδης Καλημέρα Σάββα και over. Δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Μάταιο…
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης Γιάννος Γραμματίδης μπορεί να ασχοληθώ όμως εγώ μαζί σου. Βλέπουμε, αν βρω χρόνο, θα το κάνω κι αυτό, όχι για προσωπικούς αλλά για καθαρά ΕΘΝΙΚΟΥΣ λόγους. Θα έλθει κι αυτή η ώρα.

var _wau = _wau || []; _wau.push([“tab”, “qjb8omazks27”, “ifv”, “left-middle”]);(function() { var s=document.createElement(“script”); s.async=true; s.src=”http://widgets.amung.us/tab.js”;document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);})();

σχετικά άρθρα