REAL TIME |

Weather Icon

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρου στο ThemaOnline: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ»

Απόλυτα ικανοποιημένη από την τριμερή συνάντηση η Ελληνοκυπριακή πλευρά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.
«Η τριμερής συνάντηση αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», μας ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στιγμές μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης μεταξύ του Νίκου Αναστασιάδη, Μουσταφά Ακιντζί και Μπαν Κι Μουν.Του Χαράλαμπου Ζάκου

Η συνάντηση που καθυστέρησε μία ώρα και τριανταπέντε λεπτά ολοκληρώθηκε μετά τις επτά το βράδυ της Κυριακής 25/09, με την Ελληνοκυπριακή πλευρά να δηλώνει ικανοποιημένη από τα όσα συζητήθηκαν με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.
Στην ερώτηση μας για το αν θα υπάρξει λύση εντός του 2016, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επιφυλάχθηκε να αναφέρει ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα, ενώ σημείωσε πως στην συνάντηση δεν υπήρξε διαπραγμάτευση για θέματα του Κυπριακού. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube