Weather Icon
Γενικά θέματα , ΝΑΤΟ , Τουρκία 6 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Άγκυρα ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ: Θα δει Ερντογάν, Γιλντιρίμ και Τσαβούσογλου

Jens Stoltenberg, Secretary-General, North Atlantic Treaty Organization (NATO). EPA, JASON SZENESJens Stoltenberg, Secretary-General, North Atlantic Treaty Organization (NATO). EPA, JASON SZENES
O Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg θα μεταβεί στην Άγκυρα την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, με σκοπό να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Πρωθυπουργό Μπινάλι Γιλντιρίμ, τον Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ισί Φικρί Ισίκ.

Εν τω μεταξύ, στις 9 του ίδιου μήνα, η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική Federica Mogherini θα προεδρεύσει στη Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου ΕΕ – Τουρκίας” στην Άγκυρα, με σκοπό να βελτιώσει τις σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας στον απόηχο του αποτυχημένου πραξικοπήματος.
Ένα πρώτο βήμα επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της τριμερούς συνάντησης Ερντογάν – Τουσκ – Γιούνκερ στο περιθώριο της G20 όταν οι δύο πλευρές αποφάσισαν να αποφύγουν τη ρήξη στο μέλλον.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος
http://mignatiou.com/2016/09/stin-agkira-o-g-g-tou-nato-stoltenmpergk-tha-di-erntogan-gilntirim-ke-tsavousoglou/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube