Γενικά θέματα 3 Σεπτεμβρίου 2016

«Οθωμανικό Κόμμα» ιδρύθηκε στην Τουρκία

«Οθωμανικό Κόμμα» ιδρύθηκε στην Τουρκία

Ένα νέο κόμμα που συνειρμικά οδηγεί σε άλλες εποχές ιδρύθηκε στην Τουρκία. Πρόκειται για το «Οθωμανικό Κόμμα» που έχει ως σύνθημα: «Η Τουρκία είναι ο ηγέτης». Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο επικεφαλής του Ιμπραήμ Ούνιε υποστηρίζει ότι στόχος του είναι να «συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές» και να «αλλάξει την πολιτική στην Τουρκία».

Η ρητορεία του είναι ακραία ισλαμική και όπως τόνισε ο επικεφαλής του τα μέλη του κόμματος του προέρχονται από την «καρδιά της μουσουλμανικής τουρκικής κοινωνίας», και όπως είπε τα σχέδιά τους θα αφορούν τους «μουσουλμάνους στην Τουρκία και στον κόσμο» για αυτό και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν στρατόπεδα παντού!

«Θα καλλιεργήσουμε όλη τη γη που τίμησαν οι πρόγονοί μας υπό το όνομα της Τουρκικής και Ισλαμικής ενότητας. Κανείς δεν θα έχει τη δυνατότητα να αστειεύεται στο μουσουλμανικό έδαφος», σημείωσε σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το  έμβλημα του κόμματος φέρει αραβικές λέξεις.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube