Weather Icon
Οικονομική Κρίση , ΠΦΑ 7 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο χαράτσι ακινήτων με δια βίου πληρωμή μηχανικών!

Οι πολίτες που έχουν κάθε είδους ακίνητα, ακόμα και χωρίς κτίσμα, θα μισθοδοτούν σταθερά και για όσα χρόνια κατέχουν τα ακίνητα, ακόμα και σε περίπτωση δωρεάς, τους μηχανικούς, ενώ ταυτόχρονα καλούνται να πληρώσουν ένα νέο τσουχτερό χαράτσι για τα ακίνητά τους, το οποίο έχουν πληρώσει άλλες δυό φορές!
Αυτό προβλέπει το άρθρο 64 του σχεδίου νόμου, που βρίσκεται καθ οδόν προς τη Βουλή για ψήφιση και εντάσσεται στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα χωρίς να έχει σχέση μ αυτά!
Πρόκειται για μια διπλή κίνηση της κυβέρνησης που στην ουσία επιβάλλει ένα νέο διπλό χαράτσι και βρίσκει μόνιμη και άκοπη δουλειά στους συναδέρφους των κυρίων Τσίπρα, Σπίρτζη, Φλαμπουράρη και των άλλων παιδιών με υποχρεωτικούς εργοδότες τους πολίτες.
  1. Ξαναφέρνει, αλλά σαν καινούργια αυτή τη φορά, την «ταυτότητα κτηρίων», για την οποία οι πολίτες έχουν ήδη πληρώσει δισεκατομμύρια και στο κράτος και στους μηχανικούς όταν καθιερώθηκε ως «ενεργειακή ταυτότητα κτηρίων» στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά και όταν έγινε η καταγραφή των κτηρίων στο κτηματολόγιο.
  2. Επιβάλλει να πληρώνουν οι πολίτες διπλή αμοιβή στους μηχανικούς, μία εφ άπαξ και μία δια βίου για τα ακίνητά τους!
Η εφ άπαξ αμοιβή, που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη, θα πληρώνεται στους μηχανικούς για να υποβληθεί ηλεκτρονικά φάκελος με τα στοιχεία του κατ όνομα μόνο κτηρίου, επειδή στην υποχρέωση υπάγονται μέχρι στιγμής και τα οικόπεδα, αργότερα δε, αν δε φτάσουν τα λεφτά, μπορεί και τα χωράφια.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube