Weather Icon
Ελλάδα , ΠΦΑ 21 Σεπτεμβρίου 2016

«Μέσα σε ένα χρόνο, έκαναν 27.700 προσλήψεις κι εμφανίζουν μόνο 8.473»

«Μέσα σε ένα χρόνο, αυτή η κυβέρνηση, έκανε 27.700 προσλήψεις, εκ των οποίων, το υπουργείο Εσωτερικών, επίσημα εμφανίζει μόνο, 8.473 άτομα»  υποστήριξε για τις προσλήψεις στο Δημόσιο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης στον Βήμα FM.

Κι έπειτα πρόσθεσε: «Ρωτάμε που είναι οι υπόλοιποι και μας απαντούν δεν ξέρουμε- Πρέπει να βρίσκονται εκεί που είναι το όργιο το μεγάλο, στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, που δεν ξέρει κανείς τι είναι- Αυτοί οι 27.700 άνθρωποι, κοστίζουν στο Ελληνικό Δημόσιο, 415,5 εκατομμύρια ευρώ, το χρόνο, δηλαδή το μισό ΕΚΑΣ και τα διπλάσια από τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες- Από τους 27.700, μόνο 768, προσλήφθηκαν στον τομέα υγείας,

όχι γιατροί, αλλά νοσηλευτές – 
Οι περισσότεροι δεν έχουν κάποια ειδικότητα και είναι στους ΟΤΑ, ή διοικητικό προσωπικό υποστήριξης σε διάφορα υπουργεία- 1.534.000, κοστίζουν μόνο τα πολιτικά γραφεία του Μαξίμου. 
Δικοί τους, δηλαδή- 7.500.000 κοστίζουν οι 4 γραμματείες που στηρίζουν τον κ. Πρωθυπουργό- Άγνωστες ειδικότητες στο Δημόσιο: παγιδοθέτης, σπερματεγχύτης, στασιάρχης, κατασκευαστής ιχναρίων».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube