Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση , ΠΦΑ 17 Αυγούστου 2016

Στον δρόμο που χάραξε ο Μαδούρο

Στον δρόμο που χάραξε ο Μαδούρο
Του Γιώργου Κράλογλου 
Τρεις εβδομάδες πριν την ΔΕΘ η Θεσσαλονίκη γίνεται άνω-κάτω γιατί ο κορβανάς δεν έχει ούτε 6.000.000 ευρώ για καθυστερημένους μισθούς (Ιουνίου –Ιουλίου) του ΟΑΣΘ που βούλιαξε και η “αριστερή κοινωνική πολιτική”. Το κράτος βρίσκεται σε προχωρημένη στάση πληρωμών αλλά, στη Βενεζουέλα των Βαλκανίων, ο Τσίπρας βλέπει ότι “…η χώρα μπαίνει σε ράγες, η οικονομία ανακάμπτει, και η ανεργία αποκλιμακώνεται”!!! 
Και από την ώρα που ο Τσίπρας θεωρεί (χθεσινή αντίδρασή του για σενάρια εκλογών) ότι “…είναι δύο φορές ανόητος όποιος μπροστά στην ανάπτυξη αυτή ζητάει εκλογές…” μόνο κακόπιστοι κρίνονται… και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ που αντί να βλέπουν ανάπτυξη… μιλάνε για στάση των μισθών επειδή φορτώθηκαν και την δήθεν κοινωνική πολιτική εισιτηρίων των υπουργείων Παιδείας, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.   
Αλλά τι να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (θα πει ο αντίλογος της προπαγάνδας) αφού έχει τα χέρια του δεμένα… και για τον ΟΑΣΘ όταν μόνο η πρώτη δόση των 6,5 δισ. ευρώ του τρίτου μνημονίου μας επιβάλλει την πώλησή του μαζί με τον ΟΛΘ και την ΕΥΑΘ. 
Προφανώς γι’ αυτό και ο σύντροφος υπουργός Σπίρτζης είπε στους εργαζόμενους του κρατικού ΟΑΣΘ να πάνε να τον βρουν αλλά όχι πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου… που περιμένουμε την Τρόικα. 
Και να ήταν μόνο ο ΟΑΣΘ ξένος δάκτυλος ενάντια στο αριστερό όραμα της Βενεζουέλας των Βαλκανίων; Είναι και η ΔΕΗ…

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube