Weather Icon

Μαζική κάθοδος Ιρλανδών στην Κύπρο ελέω της αεροπορικής εταιρείας Cobalt

Μαζική κάθοδος Ιρλανδών στην Κύπρο ελέω της αεροπορικής εταιρείας Cobalt
«Η Κύπρος είναι παραδοσιακός προορισμός για Ιρλανδούς παραθεριστές και αυτή η νέα προγραμματιζόμενη υπηρεσία θα καταστήσει πολύ πιο εύκολο για Ιρλανδούς καταναλωτές το ενδεχόμενο διακοπών στην Κύπρο».
Η αεροπορική εταιρεία Cobalt καθιέρωσε πτήσεις μεταξύ Δουβλίνου – Λάρνακας δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.Τα πιο πάνω δήλωσε σε ιρλανδική εφημερίδα ο εκτελεστικός διευθυντής του αεροδρομίου του Δουβλίνου, Βίνσεντ Χάρισον, σχολιάζοντας την καθιέρωση πτήσεων μεταξύ Δουβλίνου – Λάρνακας. 

Το νέο αυτό πρόγραμμα πτήσεων θα έχει διάρκεια μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cobalt Άντριου Πάιν, είπε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με την επανεγκαθίδρυση αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Κύπρου και Ιρλανδίας.
Και πρόσθεσε: «Η Κύπρου ιστορικά φιλοξενεί 70.000 Ιρλανδούς τουρίστες τον χρόνο, αλλά λόγω έλλειψης απευθείας πτήσεων, αυτά τα νούμερα πλησίασαν το μηδέν».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube