REAL TIME |

Γενοκτονία, σκληρές αλήθειες από τον italo 3 Ιουνίου 2016 – 8:33 π.μ.

Γενοκτονία, σκληρές αλήθειες από τον italo 3 Ιουνίου 2016 – 8:33 π.μ.
Η Γερμανία αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων – Ανοίγει ο δρόμος και για τους Έλληνες του Πόντου;
Άποψη της Ομοσπονδιακής Βουλής κατά τη συζήτηση του ψηφίσματος για τη Γενοκτονία των Αρμενίων και άλλων χριστιανικών πληθυσμών (Φωτ.: EPA / Michael Kappeler)
Στο κειμενο της Γερμανικης Βουλης, δεν υπηρξε ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ για την γενοκτονια των Ελληνων και των Ασυριων. (Επιμενω, των Ελληνων κι οχι των Ποντιων. Αν οι Ποντιοι θελουν να το παιξουν ανεξαρτητοι, με γεια τους . Κι οταν εχουμε πανω απο 1 εκατομυριο Ελληνες χαμενους απο το 1914 ως το 1922 ειναι ανοητο να μιλαμε για 353.000 γενοκτονηθεντες Ποντιους, λες και οι Ποντιοι δεν ειναι Ελληνες). Πρεπει να γινει επιτελους μια συζητηση και να αποδοθουν ευθυνες. Φυσικα ο βασικος υπευθυνος ειναι το Υπουργειο εξωτερικων.

Αλλα και οι Ποντιοι δεν στερουνται ευθυνων, σοβαροτατων! Απορω απο που αντλουσε τις πληροφοριες το ιστολογιο ας κ. Καλεντεριδη και γραφατε οτι το νομοσχεδιο αναφερει “Αρμενιους και αλλες χριστιανικες κοινοτητες της Μ. Ασίας…). Απορω γιατι θριαμβολογειτε ακομα και μετα την ψηφιση που ειναι ολοφανερη ΗΤTΑ για τον Ελληνισμο! (Ακομα και τοτε, μετα την καταρευση του ρωσικου αεροσκαφους, οταν η Δουμα εφερε παρομοιο νομοσχεδιο, εν θερμώ, ΔΕΝ υπηρχε κι εκει λεξη για τους Ελληνες). Να πως μονο ενα μεγαλο ευγε στους Αρμενιους, διοτι ειναι πραγματι πατριωτες. Το αξιζουν!!!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube