Τι γίνεται όταν αυτοεξευτελίζεται και εξευτελίζει την Ελλάδα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;

Τι γίνεται όταν αυτοεξευτελίζεται και εξευτελίζει την Ελλάδα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;
Η νοοτροπία της ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ “όλα τα σφάζω – όλα τα μαχαιρώνω!

του Σάββα Καλεντερίδη
Ο Παπαδημούλης, με θεσμικό ρόλο στο Ευρωκοινοβούλιο, 
-αφού έσκισε τα μνημόνια, 
-αφού έκανε μονομερή διαγραφή του χρέους, 
-αφού κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, 
-αφού εισέπραξε δισεκατομμύρια από τη λίστα Λαγκάρντ, 
-αφού πάταξε τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, εξασφαλίζοντας δις στον κρατικό προϋπολογισμό, 
-αφού εξευτέλισε τους Γερμανούς υποχρεώνοντάς τους να πληρώσουν ΚΑΙ τις πολεμικές αποζημιώσεις ΚΑΙ το κατοχικό δάνειο, 
-αφού δεν ξεπούλησε τα αεροδρόμια και τα λιμάνια
-αφού δεν ξεπούλησε το Ελληνικό
αφού, αφού, αφού…
αφού έκανε όλα αυτά που υποσχόταν, μέχρι να καταλάβει την καρέκλα της εξουσίας, ήλθε η σειρά να λύσει ΚΑΙ το μυστήριο του δυστυχήματος, που κόστισε τη ζωή του εκδότη Μαυρίκου, τον οποίο μόστραρε η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ, με κάμερα στο γραφείο του και λινκ παρακαλώ, την ημέρα της κεντρικής ομιλίας του Μεϊμαράκη, προεκλογικά, προβάλοντας “σκάνδαλο” του τότε προέδρου της ΝΔ, που το είχε ως οκτάστηλο ο εκλιπών εκδότης.
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, αυτό το… αγλάισμα ηθικής και πολιτικής σοβαρότητας, θεώρησε σωστό να κάνει τον υπερντέντεκτιβ και να προκαταλάβει τις έρευνες για το θάνατο του εκδότη Μαυρίκου, με το μνημειώδες “Τον έκαψαν, για να μην τους κάψει“.
Τώρα έρχονται τα αποτελέσματα των ερευνών, τα οποία σημειωτέον δεν είναι τα ΤΕΛΙΚΑ, που τον διαψεύδουν.
Αν ο Παπαδημούλης ήταν ένας απλός δημοσιολογών, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Δεν εί ναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος.
Είναι ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου!
Θα μου πείτε και τι έγινε.
Ναι, δεν έγινε τίποτα, όπως δεν έγινε με τα τόσα και τόσα που έχει πει και τώρα λέει και κάνει τα αντίθετα, χωρίς ίχνος αιδούς.
Και εκεί είναι το πρόβλημα.
Πολιτική και πολιτικοί χωρίς αιδώ! Ανέντροποι, που λέμε στα ποντιακά.
Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί γράφεται αυτό το σημείωμα, αφού ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος.
Απλά γράφεται για να συνειδητοποιήσουμε με τι ανεύθυνους εξουσιομανείς και χαμηλής ποιότητας πολιτικό προσωπικό έχουμε να κάνουμε…

Αντιγράφουμε από το ΒΗΜΑ
Εντοπίστηκε το «μοιραίο» πρόβλημα στο τζιπ του Π. Μαυρίκου – «Κλειδί» οι προσκρούσεις του οχήματος στο κιγκλίδωμα – Σχεδόν αποκλείεται η δολιοφθορά
Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.   
Σημαντικό εύρημα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, το οποίο φαίνεται να εξηγεί πλήρως την «καταστροφική» πορεία του στην Αττική Οδό και τη μοιραία εκδήλωση της πυρκαϊάς την περασμένη Πέμπτη φέρεται να έχουν εντοπίσει τις τελευταίες ώρες οι πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την υπόθεση. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, μηχανολογικού τύπου, η ανάλυση του οποίου σχεδόν αποκλείει την περίπτωση δολιοφθοράς στο όχημα του 42χρονου εκδότη, χωρίς όμως να δίνεται οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.
Όπως προκύπτει από άλλες πηγές, το πρόβλημα αυτό ίσως σχετίζεται με επισκευές στο τζιπ του εκδότη προ μερικών μηνών ή με άλλες εργασίες και ζητήματα λειτουργίας του οχήματος. Η φωτιά εμφανίζεται δε ως «παράγωγο» του σημαντικού αυτού τεχνικού προβλήματος που οδήγησε και στη διαρροή καυσίμων και λαδιών του ΙΧ. Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε πλήρεις απαντήσεις για ό,τι συνεβη στην Αττική Οδό».
Μέχρι στιγμής από την ανάλυση του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του Π. Μαυρίκου, ειδικού πραγματογνώμονα κ. Γιώργου Ραυτογιάννη, διαπιστώθηκε ότι στα τελευταία περίπου 360 μέτρα της πορείας του τζιπ υπήρξαν πέντε-έξι χτυπήματα του οχήματος στο τσιμεντένιο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, ενώ από το ΙΧ έπεφταν λόγω των προσκρούσεων και του τεχνικού προβλήματος που παρουσίαζε ορισμένα εξαρτήματα.
Ο κ. Ραυτογιάννης εντόπισε ακόμη στο οδόστρωμα μικρά καπάκια, αγνώστου προέλευσης, τα οποία όμως διαπιστώθηκε εργαστηριακά ότι δεν έχουν σχέση με το όχημα. Στην έρευνα συμμετέχουν ακόμη ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Επαμεινώνδας Μπούρας αλλά και της Πυροσβεστικής κ. Αναστάσιος Δέδες.
BHMA

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube