REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα 21 Ιουνίου 2016

Μελίκη: «Της ζήσης χαρμολύπες» – Νέο βιβλίο του εξαίρετου συγγραφέα, Αλέξανδρου Ακριτίδη (βίντεο-φωτό)

Μελίκη: «Της ζήσης χαρμολύπες» – Νέο βιβλίο του εξαίρετου συγγραφέα, Αλέξανδρου Ακριτίδη (βίντεο-φωτό)
Καλύτερη επιλογή ημέρας από τη σημερινή, ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος, δεν θα μπορούσε να επιλεγεί για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μελικιώτη συγγραφέα και ανθρώπου των γραμμάτων, Αλέξανδρου Ακριτίδη.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του πρώην Δημαρχείου Μελίκης, αποτελεί τη νέα συγγραφική δουλειά του κ. Ακριτίδη. Το νέο του βιβλίο τιτλοφορείται «Της ζήσης χαρμολύπες» και αποτελείται από ένα σύνολο πέντε διηγημάτων, προϊόντα παλαιότερων ετών του συγγραφέα.
Αποσπάσματα του βιβλίου αναγνώστηκαν από την κα   Μανίκα Λεμονιά (Νηπιαγωγό), ενώ παράλληλα με τον συγγραφέα συμμετείχαν στην παρουσίαση και οι κυρίες Πασιοπούλου Κατερίνα (Εκπαιδευτικός, Διευθύντρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελίκης) και Γούτση Δήμητρα (Φιλόλογος).
Παρόντες ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Σαρακατσιάνος, το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Τάσος Μπαρτζώκας, ο γνωστός λαογράφος κ. Γιώργης Μελίκης και αρκετά ακόμη επίσημα πρόσωπα.

Ο κόσμος της Μελίκης τίμησε την εκδήλωση δίνοντας πρόθυμα και ευχάριστα το παρόν, ενώ η ενδιαφέρουσα βραδιά έκλεισε με τον κ. Ακριτίδη να υπογράφει αφιερώνοντας στα βιβλία των αναγνωστών του.
Δείτε επίσης τις δηλώσεις του κ. Αλέξανδρου Ακριτίδη στην κάμερα του Έμβολος.
Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

Πηγή: Έμβολος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube