Weather Icon
Διαφθορά , Ελλάδα 6 Ιουνίου 2016

Διάλογος Καραμήτσου-Μαρινάκη με αναφορές σε Τσίπρα

Διάλογος Καραμήτσου-Μαρινάκη με αναφορές σε Τσίπρα


Τηλεφωνικό διάλογο του 2012, μεταξύ του εκδότη του Πρώτου Θέματος και του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει το zoogla.gr. Η αναφορά στο πρόσωπο του νυν πρωθυπουργού.

Τηλεφωνική συνομιλία που υποστηρίζει ότι είναι μεταξύ του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Τάσου Καραμήτσου και του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη παρουσιάζει το zoogla.gr.
Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας τους (η οποία κατεγράφη από τον«υπερκοριό» της ΕΥΠ), γίνεται αναφορά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εν μέσω διαλόγου για αποστολή 30 τόμων «βιβλίων», για συναλλαγή της οποίας το περιεχόμενο παραμένει άγνωστο προς το παρόν.
Συγκεκριμένα ο Τάσος Καραμήτσος καλεί τηλεφωνικώς τον Μαρινάκη και του ανακοινώνει ότι τα τριάντα πρώτα «βιβλία» εκ μέρους του φίλου του «γιατρού» είναι έτοιμα, προκειμένου να του τα αποστείλει για να δοθούν εκεί που πρέπει.
Ο Β. Μαρινάκης ρωτά: «Τριάντα βιβλία για τον Τσίπρα;», για να απαντήσει ο Τ. Καραμήτσος «μμμ, όχι, λέω ο γιατρός ο φίλος μου» κι αμέσως μετά αναφέρεται στη συναλλαγή, θέλοντας να πληροφορηθεί τις απαιτήσεις του αποστολέα των «βιβλίων».
Σύμφωνα με το zoogla.gr, η κουβέντα μεταξύ των δύο γίνεται κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του 2012, περίοδο κατά την οποία διεξήχθησαν εκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καθίσταται ισχυρός, καταλαμβάνοντας τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοινώνοντας τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε και στην οποία εμπλέκεται η Βασιλική Θάνου, μίλησε για «βιβλία» στα οποία ζητήθηκε να μπουν χρήματα. Οπως είπε χαρακτηριστικά του ζητήθηκε να ακολουθήσει τη «διαδικασία του βιβλίου». Να τοποθετήσει χαρτονομίσματα εντός ενός βιβλίου και να το παραδώσει. «Στη συγκεκριμένη διαδικασία μού ζητήθηκε βιβλιοθήκη, δηλαδή ένας μεγάλος αριθμός βιβλίων».
Αναλυτικά η συνομιλία: 
Για τη συνέχεια Euro2Day

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube