Weather Icon

Ένας «φασίστας του κερατά» στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ένας «φασίστας του κερατά» στο Περιφερειακό Συμβούλιο
«Αρχιφασίστα! Φασίστα του κερατά!». Η κυρία που με έβριζε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής δεν ήταν Συριζαία. Λέγεται Φωτεινή Βρύνα και είναι Νεοδημοκράτισσα εξ απαλών ονύχων. Και εξ επαγγέλματος, θα έλεγαν όσοι ξέρουν το βιογραφικό της. Εξελέγη μάλιστα πρόσφατα στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. Γιατί όμως εξεμάνη; Τι ήταν εκείνο που την έκανε να σπεύσει σε στήριξη του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, συριζαίου δικηγόρου Θεόδωρου Σχινά, και να βάλουν και οι δύο καταιγιστικά πυρά εναντίον μου;
Η υπόθεση έχει πολύ ζουμί, διότι αποδεικνύει τη διακομματική ομερτά, όταν οι εκπρόσωποι του λαού έχουν τη δυνατότητα να βάλουν το χέρι στο μέλι. Δεν έχει σημασία το ποσό. Σημασία έχει η πράξη. Διότι όταν πεις «ναι» στη μικρή λαμογιά, έχεις ήδη ανοίξει την πόρτα στη μεγάλη. Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Την Πέμπτη, 23 Μαΐου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξετάστηκαν μόνο 5 θέματα. Έτσι η συνεδρίαση διήρκεσε ελάχιστα σε σχέση με άλλες που κρατάνε μέχρι το βράδυ και διεκπεραιώνουν 15 – 20 θέματα. Αυτό δεν είναι περίεργο. 5 θέματα είχαμε, αυτά συζητήσαμε. Το περίεργο ήταν ότι αυτά τα 5 θέματα τα είχαν κατανεμηθεί σε 2 συνεδριάσεις: τη 17η συνεδρίαση και τη 18η, οι οποίες έγιναν την ίδια μέρα με διαφορά μιας ώρας, όπως βλέπετε στις προσκλήσεις που έλαβαν οι σύμβουλοι.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube