Σάββας Καλεντερίδης: Η παρασιτική αστική τάξη της Ελλάδας, η ανήθικη και διεφθαρμένη (ψευτο) Αριστερά και η Σταύρωση του Έθνους

Σάββας Καλεντερίδης: Η παρασιτική αστική τάξη της Ελλάδας, η ανήθικη και διεφθαρμένη (ψευτο) Αριστερά και η Σταύρωση του Έθνους

Η καταστροφή της πατρίδας μας και αποσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται. Επί επτά συναπτά έτη, οι Έλληνες πολίτες αδυνατούν να βρουν τον προσανατολισμό τους, με αποτέλεσμα να άγονται και να φέρονται από ανίκανους λαϊκιστές πολιτικούς και να κάνουν οι ίδιοι καταστροφικές επιλογές στις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.


Από τη μια πλευρά μια αστική τάξη που δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει έναν υγιή εθνικό παραγωγικό κορμό και πρότυπο, που θα ήταν δυνατόν να ανταπεξέλθει στις αναταράξεις που προκλήθηκαν από την τραπεζική κρίση του 2007-8, ίσως γιατί ήταν απασχολημένη με την λεηλασία του εθνικού πλούτου, μέσω παρασιτικών επιχειρηματικών δράσεων και όχι δράσεων που παράγουν πλούτο.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube