Weather Icon
Γενικά θέματα 5 Απριλίου 2016

Wikileaks: Η Αρχή του Τέλους…

Πριν από καιρό ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου από κάποιον που ζητούσε να με δει από κοντά. Oι συναντήσεις μου με τον “Σταθμάρχη” όπως τον λέω πειράζοντάς τον, βγάζουν ειδήσεις, οι οποίες πάντα συνοδεύονται από κέρασμα σε τραπέζι που πάντα πρέπει να έχει ψάρι.

Αν και είναι αρκετά ευκατάστατος και οικονομικά ανεξάρτητος με επιχειρήσεις διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο, “προϋπόθεση” για να βρεθούμε είναι να τον κεράσω ψάρι. Μόνο σε ορισμένους διακεκριμένους φίλους του, που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού μοιράζει τις “γνώσεις” του, και επειδή “είμαι “ακριβός” και δεν μπορείτε να με πληρώσετε” όπως τονίζει χαμογελώντας, τις ανταλλάσω με ένα καλό γεύμα…

Είναι από τους ανθρώπους που ασχολείται με την πολιτική από χόμπι. Στα μυστικά της πολιτικής τον μύησε ένας παλιός του εργοδότης ο οποίος ακόμα ρίχνει βαριά την σκιά του στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Ένας επιχειρηματίας, που από τα “αριστερά ως τα δεξιά” της πολιτικής πίνουν νερό στο όνομά του…


Η τεχνολογία ενός “έξυπνου” τηλεφώνου σου επιτρέπει να ορίζεις ένα ιδιαίτερο τόνο μηνύματος σε όποια επαφή θέλεις. Στην επαφή του “Σταθμάρχη” έχω βάλει ένα ξεχωριστό ήχο, τόσο ξεχωριστό όσο και οι πληροφορίες που έχει αποφασίσει να μοιράζεται μαζί μου.

Εκείνο το βράδυ, πριν από καιρό, άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο εισερχόμενου μηνύματος. Ένας ήχος που χωρίς να έχω κοιτάξει το περιεχόμενο του μηνύματος με προετοίμασε για συνάντηση.

Για τη συνέχεια vimaonline

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube