REAL TIME |

Weather Icon
Ελλάδα , ΠΦΑ 13 Απριλίου 2016

O πραγματικός Μινώταυρος που τρώει τις σάρκες μας

Αφού μας πήρε πολλά χρόνια και τεράστια πίεση από τους δανειστές μας για να καταγράψουμε τον ακριβή αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, μετά διαπιστώσαμε ότι δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των διαφόρων φορέων του δημοσίου. Οργανισμών, ΔΕΚΟ, Α.Ε., επιχειρήσεων, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, Ινστιτούτων, Ιδρυμάτων και συναφών δημοσίων κατασκευασμάτων.
Στο επίπεδο των ΟΤΑ επικρατεί ανάλογη εικόνα. Χιλιάδες επιχειρήσεις Δήμων και Περιφερειών. Δεν υπάρχει «σοβαρός» δήμος που να μήν έχει δημιουργήσει δημοτικές επιχειρήσεις νεκροταφείων, κυλικείων νεκροταφείων, μαρμαράδικων για κατασκευή τάφων, αφής καντηλιών και βέβαια κατασκευαστικούς βραχίονες και ΟΝΑ. Δεν υπάρχει περιφέρεια που να μην έχει κατασκευάσει φορείς διαχείρισης σκουπιδιών, που παρ΄όλα αυτά συνεχίζουν να θάβονται και να πληρώνουμε πρόστιμα για παράνομες χωματερές στην ΕΕ. Επιχειρήσεις ανακύκλωσης, διαδημοτικές εταιρείες αγνώστου αντικειμένου, φορείς προστασίας δασών και βουνών, που τελικά κατακαίγονται, αφού μένουν ακαθάριστα και παραμελημένα. Φορείς είπαμε φτιάχνονται. Για παρκάρισμα και καλοπέραση ημετέρων. Όχι για παραγωγή έργου και ουσιαστική προσφορά.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube