Ο Ιβάν Σαββίδης στη Βουλή: Είμαι Πόντιος. Ήρθα στην Ελλάδα με δύναμη και αγάπη (βίντεο)

Ο Ιβάν Σαββίδης στη Βουλή: Είμαι Πόντιος. Ήρθα στην Ελλάδα με δύναμη και αγάπη (βίντεο)

  • Ο Ιβάν Σαββίδης μιλά σε δημοσιογράφους, στο περιστύλιο της Βουλής. Δίπλα του ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (φωτ.: Βουλή των Ελλήνων / Αλίκη Ελευθερίου)
Ξεκινώντας την ομιλία του στα ποντιακά και δηλώνοντας ευθύς εξαρχής «είμαι Πόντιος. Ήρθα στην Ελλάδα με δύναμη και αγάπη. Νομίζω ότι μαζί μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα», ο Ιβάν Σαββίδης προκάλεσε αίσθηση κατά τη χθεσινή τοποθέτησή του στη Βουλή. Ο επιχειρηματίας ήταν επίσημος προσκεκλημένος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, η οποία στις τελευταίες συνεδριάσεις της ασχολείται με τις επενδύσεις των ομογενών ενόψει και του νέου αναπτυξιακού νόμου.


Ο Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο, έλαβε πρόσκληση και με την ιδιότητα του προέδρου των Ελλήνων της Ρωσίας, καθώς το 2016 είναι αφιερωμένο στις ελληνορωσικές σχέσεις.

Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube