ΗΠΑ , Ποντιακό Ζήτημα 15 Φεβρουαρίου 2016

Οι “Κομνηνοί” Νέας Υόρκης τιμούν τον Ιβάν Σαββίδη

Οι “Κομνηνοί” Νέας Υόρκης τιμούν τον Ιβάν Σαββίδη

51ος ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί» Νέας Υόρκης

Διήμερο γλέντι διοργανώνει στις 26-27 Φεβρουαρίου 2016 ο Σύλλογος Ποντίων «Κομνηνοί» Νέας Υόρκης. Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μουχαπέτ’ στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου ο σύλλογος θα υποδεχθεί μεταξύ άλλων νέους και νέες από όλο τον κόσμο, που συμμετέχουν στην παγκόσμια συντονιστική επιτροπή της ποντιακής νεολαίας.
Το κορυφαίο γεγονός όμως είναι ο 51ος ετήσιος χορός του συλλόγου που φέτος πραγματοποιείται το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στο Terrace on the Park, Fresh Meadows Corona Parkαπό τις 19:00 έως τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Προσκεκλημένος για να τραγουδήσει είναι ο Αχιλλέας Βασιλειάδης, λύρα θα παίξουν οι Χρήστος Τικταπανίδης και ο Δημήτρης Στεφανίδης, ο Γιάννης Απαζίδης θα παίξει νταούλι και στα πλήκτρα θα είναι ο Ιωσήφ Τσεντεκίδης. Χορευτικά των συλλόγων «Κομνηνοί» Νέας Υόρκης, «Πόντος» Νόργουοκ Κονέκτικατ και «Ακρίτες» Φιλαδέλφειας θα παρουσιάσουν ποντιακούς χορούς.

Στο χορό θα παρευρεθεί και θα τιμηθεί ο Πόντιος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό.
Κρατήσεις: Τριαντάφυλλος Καλεμκερίδης (646) 642-8092, Νίκος Παπαχρήστου (917) 939-4771, Νίκος Πουλικίδης (917) 915-1034.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube