Weather Icon
Διαφθορά , Ελλάδα 18 Ιανουαρίου 2016

Ο προπαππούς μου πολέμησε στη Σμύρνη, τον παππού του προπάππου μου τον βάφτισε ο Νικηταράς, θέλω κι άλλους διορισμούς ρε ρουφιάνοι…

Ο προπαππούς μου πολέμησε στη Σμύρνη, τον παππού του προπάππου μου τον βάφτισε ο Νικηταράς, θέλω κι άλλους διορισμούς ρε ρουφιάνοι…
Είναι πολύ χειρότεροι απ’ όσο νομίζαμε – Φαυλότητα με πρόσημο τους αγώνες των προγόνων – Νέα αριστερά ήθη

εμένα ο προπάππους μου είχε πολεμήσει στη Σμύρνη, τον παππού του προπάππου μου τον είχε βαφτίσει ο Νικηταράς στην Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας το 1827, από την άλλη μεριά της μάνας μου, ο προπάππους της προγιαγιάς του παππού μου, ήταν πρώτα ξαδέρφια με τον πατέρα του Γέρου του Μοριά, τον Κωνσταντή Κολοκτρώνη, όλοι ξέρουμε πόσα προσέφερε και ο Νικηταράς, αλλά και οι Κολοκοτρωναίοι στο δέντρο της Ελευθερίας του Γένους…..

ντροπιάζει τους παππούδες του, ένας μπούλης, ένα παιδί του κομματικού σωλήνα, που δεν έχει να επιδείξει τπτ άλλο παρά μόνο ανούσιες και άστοχες πορείες. Αλήθεια τί έχει να επιδείξει ο απόγονος των παππούδων του, με όλον το σεβασμό, σε αυτούς τους ανθρώπους που μπροστά τους είμαστε πυγμαίοι, η δικιά μου γενιά, όταν φτάνουμε να “εκμεταλλευόμαστε” με τέτοιο τραγικό τρόπο τους Αγώνες και τις προσπάθειές τους. Δυστυχώς έχουμε ένδοξο παρελθόν, γκρίζο παρόν και μαύρο μέλλον….οι πρόγονοι μας πρέπει να ντρέπονται για μας, και ειδικά για τη δικιά μου γενιά τη νέα τους σημερινούς 25-30. Χειρότερη απάντηση δεν μπορούσε να δώσει, φαίνεται όλη η σύψη, και η σαπίλα της κοινωνίας μας και ειδικά των νέων ανθρώπων. Δυστυχώς βολεμένοι, μακριά από κάθε διεκδίκηση για κάτι καλύτερο, συμβιβασμένοι με το τίποτα.

Σχόλιο στην ανάρτηση:

Ελλάδα 2016 – Όπισθεν ολοταχώς – Νεολαία με βαθιές πολιτικές και ιδεολογικές ρυτίδες!!!
Τους Ρουφιάνους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Κατάλαβες Πρώτο Φλέμα;

«Μπροστά στη ρουφιανιά και τον κιτρινισμό στέκομαι περήφανος και τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια»

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube