Weather Icon

Ένα σχόλιο που δικαιώνει τον αγώνα μας και αποστομώνει τους αγύρτες

Ένα σχόλιο που δικαιώνει τον αγώνα μας και αποστομώνει τους αγύρτες
Κύριε Καλεντερίδη, την σημερινή κατάσταση την είχατε προβλέψει επακριβώς. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη που σιώπησα διαδικτυακά, και δεν σας υπερασπίστηκα ιδίως εκείνες τις ημέρες πριν και μετά τις εκλογές που φωνάζατε και προειδοποιούσατε με ποιους εχουμε να κάνουμε. Δεν θα ξεχάσω το υβρεολόγιο με το οποίο απευθύνθηκαν αρκετοί , αλλα και τα υπονοούμενα περί εξυπηρέτησης αντιαριστερων συμφερόντων.

Δεν θα σας κρύψω και την επιφύλαξη μου στην στάση σας και ιδίως στην εμμονή σας για όλα αυτά που τελικά έγιναν πραγματικότητα. Παρ´όλα αυτά διατηρησατε την ευγένεια σας, ανεχόμενος την ηλιθιότητα μας και την παιδαριώδη πολιτική σκέψη, η οποία λειτούργησε αντανακλαστικά, και μας έκανε να πιστέψουμε ότι άλλος ένας Ανδρεας θα δώσει την εντολή “Τσοβόλα, δώστα όλα ” και με την καπατσοσύνη του για ακόμη μια φορά θα καταφέρει τους ξένους να μας δώσουν λεφτά για μπουζούκια και εξοχικά. Αλίμονο στους τίμιους της τελευταίας τριακονταετίας, αλλα και στα παιδιά τους. Αλίμονο στην πατρίδα μας, μετά τις δηλώσεις περί μη ύπαρξης θαλάσσιων συνόρων που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, σε συνδυασμό με την αστραπιαία κατάργηση των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών. Συγχωρέστε με για την μακρηγορία, θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά ακόμα.

Σχόλιο στην ανάρτησή μας “Σάββας Καλεντερίδης: 2015, έτος βιβλικής καταστροφής για την Ελλάδα -Οι δράστες είναι γνωστοί, αναζητήστε τα κίνητρά τους!!!”

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube