Weather Icon
Διαφθορά , Εγκληματικότητα 22 Ιανουαρίου 2016

Η πρώτη “ρωγμή” στην εικόνα του Κυριάκου – Παραιτήθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης – Οι ηγέτες κρίνονται από τις επιλογές τους

Η πρώτη “ρωγμή” στην εικόνα του Κυριάκου – Παραιτήθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης – Οι ηγέτες κρίνονται από τις επιλογές τους
Παραιτήθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης από τη ΝΔ καταγγέλλοντας «πόλεμο λάσπης» – Για «πολιτικές σκοπιμότητες» κάνει λόγο ο πρώην βουλευτής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  άγνωστο για ποιον λόγο, είχε τοποθετήσει σε νευραλγικό πόστο τον παραιτηθέντα και φερόμενο ως τελέσαντα το έγκλημα της παιδεραστίας, Νίκο Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας και μετά τη νλικη του τον έχρισε επικεφαλής του Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ν.Δ.!!! Η φωτογραφία από τη βραδιά της νίκης. Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν δίπλα του….
Δημοσιεύματα του Τύπου προκάλεσαν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη ΝΔ προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενώπιον της Δικαιοσύνης ανακοίνωσε σε γραπτή δήλωσή του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης και πολιτικές σκοπιμότητες και δηλώνει ότι θα κάνει χρήση όλων των νόμιμων μέσων που υπάρχουν. Προηγήθηκαν δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν σε υπόθεση παιδεραστίας στη Μολδαβία πριν μερικά χρόνια.

Με βάση τα δημοσιεύματα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ανακοίνωσε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης για την οποία κατηγορείται ο κ. Γεωργιάδης.

Η δήλωση του Νίκου Γεωργιάδη
«Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία».
Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube