Γενικά θέματα , Ελλάδα 16 Δεκεμβρίου 2015

Αθανασόπουλος Αλ. Άγγελος: Περί Λάκη…

Αθανασόπουλος Αλ. Άγγελος: Περί Λάκη…

Δεν θέλω να ξέρω τι είπε ο Λαζόπουλος για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν με ενδιαφέρει ούτε αν ο δεύτερος ήθελε να βγει στην εκπομπή του πρώτου και ο Λαζόπουλος δεν τον άφησε. Καρφί δεν μου καίγεται. Άλλωστε, όποιοι μπλέκονται με τα πίτουρα τους τρώνε οι κότες – όπου πίτουρα αναφέρομαι στην υπερπροβολή και υπερδημοσιότητα.
Το ίδιο δεν μου καίγεται καρφί αν στην παράσταση του Λαζόπουλου πήγε ο Πρωθυπουργός, η συζυγός του, η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα – ακόμη και υπουργοί που άλλοτε “έφτυναν” ρητορικώς και γραπτώς τον Λαζόπουλο και τώρα τον “γλύφουν” ποιούμενοι την κυβερνητικήν ανάγκη φιλοτιμία.

Θα σας πω τι με νοιάζει. Να εξαφανιστούν από προσώπου γης τα άτομα όπως ο Λαζόπουλος. Άτομα που συναναστράφησαν το “σύστημα” επί χρόνια, που το άρμεξαν, κολακεύοντας τους σπιθαμιαίους ταγούς του. Άτομα που προσκολλήθηκαν σε άλλοτε πρωθυπουργικές συζύγους και σήμερα όψιμες συγγραφείς ή που τριγύριζαν και τριγυρίζουν σε γραφεία καναλαρχών, καλοπαιρνώντας και κοιτώντας τη ζωή εκ του ασφαλούς (ή μήπως, σήμερα, από τα… αριστερά;).

Θέλω να πάνε και να μην ξανάρθουν τα άτομα που ξεκίνησαν ως Μήτσοι και έγιναν ξερόλες, γνώστες του κάθε επιστητού. Άτομα που με δήθεν εξυπνακισμούς και απύθμενο λαικισμό τσουβαλιάζουν όσους σιωπηρά δεν αντιδρούν, ώστε τα ίδια αυτά άτομα να επιπλέουν στον βούρκο μίας καθημερινότητας ρηχής.

Κουραστήκαμε κύριοι δεν το καταλάβατε; Φτάνει. Απαλλάξτε μας από την κοινοτοπία της ανοησίας σας, συνειδητοποιείστε ότι πρέπει να αποχωρήσετε. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάτε σε κάποιο… τσαντίρι, όπου αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Απλώς, μη σφυροκοπάτε άλλο τα αυτιά μας με την ασυνάρτητη ηχορύπανσή σας…

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube