Γενικά θέματα , Ελλάδα 24 Δεκεμβρίου 2015

Οικουμενική εθνικής σωτηρίας τώρα

Οικουμενική εθνικής σωτηρίας τώρα
Γεώργιος Δουδούμης

Ο χρόνος που φεύγει δεν μας έδωσε τίποτε περισσότερο απ’ ό,τι αναμέναμε όταν λέγαμε Καλή Χρονιά την τελευταία φορά. Το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα μας έδωσε αυτό που ξέρει να δίνει:
Μεγαλύτερη ανεργία, περαιτέρω φτωχοποίηση, περαιτέρω υποβάθμιση της πολιτικής ζωής, λιγότερες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, μεγαλύτερη ανησυχία για κάθε καθημερινό αύριο.
Εκτιμάται ότι η βόμβα που εξερράγη πρόσφατα μπροστά στο κτήριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) αποτελεί επιβεβαίωση ότι η πολιτική των τελευταίων ελληνικών κυβερνήσεων, με αποκορύφωμα τη σημερινή, αθλιότερη όλων, προσφέρει έρεισμα για τη δημιουργία της νέας γενιάς τρομοκρατών μέσα από τα αποπροσανατολισμένα δεκαπεντάχρονα, στα οποία έχει περάσει ο φόβος ότι θα είναι το αυριανό προλεταριάτο της διεθνοποιημένης ελληνικής κοινωνίας.
Κάθε μήνα το μέσο εισόδημα στην Ελλάδα μειώνεται, και όχι μόνον δεν υπάρχει προοπτική επανόδου σε κάποιο προηγούμενο επίπεδο έστω των τελευταίων τριμήνων, αλλά, τουναντίον, η δημοσιονομική πολιτική οικονομικής αφαίμαξης των πολιτών με όλο και περισσότερα φορολογικά βάρη έχει γονατίσει τη χώρα.

Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube