Γενικά θέματα , Ελλάδα 14 Δεκεμβρίου 2015

Όταν οι Πόντιοι επιστρατεύουν το χιούμορ για να απαντήσουν σε προσβολές και επιθέσεις

Όταν οι Πόντιοι επιστρατεύουν το χιούμορ για να απαντήσουν σε προσβολές και επιθέσεις
  • (Φωτ.: aek-live.gr)
Τι το ’θελε να απαντήσει, και μάλιστα με προσβλητικό τρόπο, ο Γιώργος Μποροβήλος στην καυστική αλλά συνάμα και χιουμοριστική ανάρτηση του Ηλία Ατματσίδη, στη σελίδα του στο facebook, το βράδυ του αγώνα Ολυμπιακός-Άρσεναλ;
Ο «τοίχος» του βετεράνου τερματοφύλακα –που έκανε σπουδαία καριέρα υπερασπίζοντας τις εστίες των δύο Δικεφάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τις Εθνικής, και διακρίθηκε για το ήθος του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους– γέμισε από ποσταρίσματα που περνούν… γενεές δεκατέσσερις τον πρώην διαιτητή και νυν πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης και της Super League.
Και τι δεν έγραψαν, στα σχόλιά τους, οι οπαδοί της ΑΕΚ (κυρίως) και οι φίλοι του παλαίμαχου πορτιέρο! Από την εμπλοκή του ονόματος του Γ. Μποροβήλου στο λεγόμενο Koriopolis (μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε αντίγραφο του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για το σκάνδαλο στημένων αγώνων του 2011), μέχρι το παρατσούκλι «Μποροθρύλος» που του είχαν κολλήσει Πράσινοι οπαδοί στο παρελθόν – μετά την απόφαση του πρώην διαιτητή να ξεκινήσει το αλήστου μνήμης ντέρμπι της Ριζούπολης το 2003, όταν παρά τα επεισόδια και την άρνηση του Παναθηναϊκού να ξεκινήσει το ματς, τελικά ο αγώνας έγινε και ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ που του χάριζε το πρωτάθλημα. 
Ακόμη, ο Ηλ. Ατματσίδης (και όχι μόνο) φαίνεται πως δεν λησμονεί το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ τον Μάρτιο του 1997, όπου οι Πειραιώτες νίκησαν με 2-0 και το δεύτερο γκολ είχε σημειωθεί με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Μποροβήλος σε «βουτιά» του Καραπιάλη, μετά την έξοδο του Κιτρινόμαυρου πορτιέρο.
Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν οι Πειραιώτες έπαιζαν με την Άρσεναλ, και ο Ιταλός διαιτητής Ριτσόλι έδειξε κίτρινη κάρτα για «θέατρο» στον Φορτούνη, αντί για πέναλτι (που φυσικά δεν υπήρχε), ο Ατματσίδης έγραψε στο facebook: 
Ακολούθησε η «φωτογραφική» και βαριά απάντηση του προέδρου του Αστέρα. 
Ο Ατματσίδης όμως ανταπάντησε (μερικά 24ωρα αργότερα) και πάλι με σαρκασμό, απoδεικνύοντας ότι ένας «βλάκας» δεν θα μπορούσε να αναζητήσει καταφύγιο στην κυνικότητα του χιούμορ.
Τι έκανε ο Πόντιος –γεννημένος στην Κοζάνη– νυν προπονητής των ακαδημιών της ΑΕΚ Ανέβασε στο facebook το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου «Αν πονάς»…

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube