Weather Icon
Γενικά θέματα 6 Δεκεμβρίου 2015

Κοίτα να δεις συμπτώσεις!

Κοίτα να δεις συμπτώσεις!

 Ο “Σουηδός”, με σύμβολα την κουκούλα, την γροθιά και τη μολότωφ, δίνει τηλέφωνα στους μπαχαλάκηδες εξωτερικού για ιατρική (medical εννοεί…) και νομική βοήθεια. Τηλεφώνησα στα κινητά. Το πρώτο έχει επιλέξει να μην δέχεται τηλεφωνήματα με απόκρυψη. Ανήκει σε κάποιον Δημήτριο Ι. Μποζίκη, Ιωάννου Βαρβάκη 76-78, Αθήνα. Το δεύτερο το σήκωσε η κάτοχος, η οποία μου είπε ότι χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις αλλά δεν αποκάλυψε το όνομά της. Φυσικά το ήξερα πριν της τηλεφωνήσω. Είναι η Αλεξάνδρα Γ. Ζορμπαλά, (ΑΜ/ΔΣΑ 11116) Ωλένου 9 & Ευελπίδων, η οποία όντως είναι γνωστή δικηγόρος μπαχαλάκηδων. Το τηλέφωνό της προτείνεται από το indymedia χρόνια τώρα ως άμεσης βοήθειας. Αλλά δεν είναι μόνο άμεσης. Έχει καταθέσει και αγωγή εναντίον του κράτους για ρίψη δακρυγόνων με ενάγοντες αριστερούς καθηγητές που διαδήλωναν “κατά της ιδιωτικοποίησης της παιδείας”. Για προσέξτε όμως καλύτερα τα σταθερά τηλέφωνα… Ναι, είναι τα τηλέφωνα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ!!! 
Το κυβερνητικό κόμμα δηλαδή δίνει νομική βοήθεια στους μπαχαλάκηδες που έχει συλλάβει η αστυνομία με εντολή της κυβέρνησης!!! Το έχουν τερματίσει.

Thanos Tzimeros

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube