Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση , ΠΦΑ 2 Δεκεμβρίου 2015

Στα πηγάδια η μεσαία τάξη

Στα πηγάδια η μεσαία τάξη



Του Άγη βερούτη

Από τη στιγμή που ψηφίστηκε η αναίρεση των 100 δόσεων η οικονομία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Χθες κανονικά έληγε και η περίοδος χάριτος για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς για χρέη προς το δημόσιο.
Χρέη που δεν βασίζονται στη φοροδοτική ικανότητα των πολιτών, κατά παράβαση του Συντάγματος, αλλά σε αυθαίρετα χαράτσια που επινοούν καρεκλοκένταυροι και εμμονικοί εναντίον της επιχειρηματικότητας. Άνθρωποι που δικαιολογούν το σημερινό διωγμό της με αμαρτίες της δεκαετίας του ’60 και του ’70 ενώ ζούμε στο 2015!
Από 30% ως 70% μείωση τζίρου η μέση επιχείρηση λιανικής, πλην ειδών πρώτης ανάγκης.
Η κοινοβουλευτική ομάδα των κυβερνώντων κομμάτων ψήφισαν με ελαφριά καρδιά την καταδίκη του συνόλου των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της ουσιαστικής κατάργησης της ρύθμισης των 100 δόσεων. Νομίζοντας ότι εκδικούνται τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που δημιούργησαν με θαλασσοδάνεια κυβερνήσεις πριν μισό αιώνα!

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube