Ισλάμ , Τρομοκρατία 15 Νοεμβρίου 2015

Οι ευθύνες της Τουρκίας

Γιάννης Τσολάνης
10 ώρες · Kos · 
Χωρίς την πολύπλευρη στήριξη της Τουρκίας, το ISIS θα ήταν μια ομαδούλα παρακρατικών στο Ιράκ. Η Τουρκία νομιμοποιεί τις business του, η Τουρκία στέλνει καραβιές προσφύγων στην Ευρώπη, μέσω Τουρκίας διακινείται η πολιτιστική κληρονομιά της Συρίας και του Ιράκ, η Τουρκία αγοράζει το τσιχαντιστικό πετρέλαιο, η Τουρκία τους εξοπλίζει! Η Τουρκία του Ερντογάν, που με τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων, πάει η κα Μέρκελ και του δίνει επιπλέον κονδύλια για να διαχειριστεί το προσφυγικό! 
Στον ISIS θα πάνε και αυτά. Για να έρθουν οι βλαμμένοι οπαδοί του στην Ευρώπη να σκοτώσουν το παιδί σου που πάει σε μια συναυλία, τη γυναίκα σου που έπινε καφέ με τις φίλες της, τον άτυχο πατέρα σου που περπατούσε χαλαρά στον δρόμο. Και κάτσε εσύ βλάκα Ευρωπαίε να πληρώνεις τον ISIS με το να στηρίζεις την Τουρκία! Η Ευρώπη πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά το μέλλον της. Πρέπει με σοβαρότητα να σχεδιάσει την προστασία της. Οχι επιχειρήσεις σκούπα εναντίων όλων των μουσουλμάνων. Υπάρχουν πολλοί καλοί και φιλήσυχοι μουσουλμάνοι που εργάζονται ειρηνικά στην Ευρώπη για αξιοπρέπεια και ένα καλύτερο μέλλον! Και όχι άμεση στρατιωτική εμπλοκή στη Μ. Ανατολή, αλλά υβριδική! Το κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ISIS είναι η Τουρκία του Ερντογάν. Βάλτε στη μέγγενη την Τουρκία. Πιέστε την. Μην της δίνεται χρήματα. Παγώστε την ειδική σχέση μαζί της. Ελέγξτε όλες τις κινήσεις κεφαλαίων από και προς την Τουρκία. Μπλοκάρετε πετρελαικές εξαγωγές απο Τουρκία. Ουσιαστικά θα κόψετε το οξυγόνο στους τσιχαντιστές. Το ISIS είναι ο κρυφός στρατός του Ερντογάν στην Ευρώπη και με αυτόν θα μας εκβιάζει!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube