Weather Icon
Ρωσία , Τρομοκρατία 3 Νοεμβρίου 2015

Κρεμλίνο: Δεν αποκλείουμε την τρομοκρατική ενέργεια στη συντριβή του αεροσκάφους στο Σινά

Κάθε πτυχή για το πώς συνετρίβη το αεροσκάφος A321 στην Αίγυπτο θα ληφθεί υπόψιν, είπε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
Κάθε πτυχή για το πώς συνετρίβη το αεροσκάφος A321 στην Αίγυπτο θα ληφθεί υπόψιν, είπε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ. 

«Δεν μπορούμε να πούμε ποια εκδοχή για την πιο πιθανή αιτία για την συντριβή θα είναι η βάση της έρευνας», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ τη Δευτέρα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν η συντριβή θα μπορούσε να αφορά τρομοκρατική επίθεση.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχώς ενημερώνεται για τις πληροφορίες σχετικά με το επιβατικό αεροσκάφος, A321 που συνετρίβη στο Χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τόνισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Ο όγκος των εργασιών που ολοκληρώθηκαν είναι τεράστιος και ο πρόεδρος έχει φυσικά λαμβάνει σε συνεχή βάση όλες τις πληροφορίες για το τι συνέβη και το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή», είπε στους δημοσιογράφους ο Πεσκόφ.
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί με τον υπουργό Μεταφορών, Μαξιμ Σοκολοφ, ο οποίος μόλις επέστρεψε από την Αίγυπτο, προκειμένου να λάβει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με τη μοιραία συντριβή του επιβατικού αεροσκάφους A321 στη Χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο.
«Ο πρόεδρος πιθανότατα θα συναντηθεί για μια ώρα με τον υπουργό Μεταφορών, Σοκολοφ, ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής της κρατικής επιτροπής έρευνας για το αεροπλάνο. Νωρίς το πρωί, ο Σόκολοφ επέστρεψε από την Αίγυπτο και θα δώσει στον πρόεδρο την έκθεση για την καταστροφή», δήλωσε ο Πεσκόφ.
Η Ρωσία έχει δώσει τις προσπάθειες συντονισμού της Αιγύπτου για τη συντριβή των επιβατών Α-321 πάνω από τη χερσόνησο του Σινά υψηλή εκτίμηση οι αιγυπτιακές αρχές λειτουργούν αποτελεσματικά, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε τη Δευτέρα.
«Να γνωρίζετε ότι η Μόσχα εκτιμά το επίπεδο συντονισμού της Αιγύπτου με τη ρωσική πλευρά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι αιγυπτιακές αρχές λειτουργούν αποτελεσματικά και να παρέχουν πλήρη συνεργασία», είπε στους δημοσιογράφους ο Πεσκόφ.
Ένα ρωσικό αεροσκάφος Airbus Α321 της Kogalymavia με 217 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος συνετρίβη στη χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο το Σάββατο, χωρίς επιζώντες.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube