REAL TIME |

Ελλάδα , Ισλάμ , Τρομοκρατία 22 Νοεμβρίου 2015

Πέρασμα τζιχαντιστών η Ελλάδα

Πέρασμα τζιχαντιστών η Ελλάδα
Μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι, η ελληνική κοινή γνώμη συγκλονίζεται από την αποκάλυψη ότι η Ελλάδα όχι μόνο είναι τόπος διέλευσης αλλά λειτουργεί συχνά και ως προσωρινό καταφύγιο τζιχαντιστών. Για τις μυστικές υπηρεσίες και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όμως, αυτό δεν αποτελεί νέο εύρημα.
Τον περασμένο Μάρτιο, λίγο μετά τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στο εβραϊκό παντοπωλείο του Πορτ ντε Βενσέν και τα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής σε συνεννόηση με Γάλλους συναδέλφους τους πραγματοποίησαν μυστική επιχείρηση σε μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στα νότια προάστια της Αττικής. Αντικείμενο της έρευνας ήταν ένα ύποπτο «κάμπριο» που ανήκε στον Γάλλο Αμεντί Κουλιμπαλί, ο οποίος μαζί με τους αδελφούς Κουασί αιματοκύλησε το Παρίσι στις αρχές Ιανουαρίου.

Για τη συνέχεια Kathimerini

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube