Γενικά θέματα , Ελλάδα 2 Νοεμβρίου 2015

Με την ελεύθερη αγορά ή με τους κρατιστές;

Αυτό το κράτος είναι ισχυρό και πρόκειται να γίνει ακόμη πιο ισχυρό. Είναι το κράτος που διόρισε τις καθαρίστριες στα Δικαστήρια, που καταδίκασε δίχως δίκη την Σαββαΐδου, που απαιτεί να του παραδώσετε μετρητά και τιμαλφή. Ένα κράτος – τέρας που αναπνέει από τους φόρους σας. Σταματήστε τους!
Μην έχετε αμφιβολία! Αν σε κάτι συμφωνούν απόλυτα οι πορφυρογέννητοι της γερμανικής πολιτικής εξουσίας με τους χαβαλετζήδες της ελληνικής αριστεράς είναι «η ανάγκη ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος». Αυτός είναι πραγματικά ένας καλός λόγος για να αρχίσει κανείς να φοβάται για το τι μπορεί να του συμβεί.
Γιατί είναι δίκαιο να πληρώνει μία επιχείρηση υπέρογκους φόρους, την στιγμή που σε γειτονικές χώρες η αντίστοιχη φορολογία ξεκινάει από το… 1%; Ποιος είναι ο λόγος να ρισκάρει κάποιος σε μία νέα επένδυση και να προσφέρει έτσι θέσεις εργασίας στην κοινωνία, όταν ξέρει ότι θα προσφέρει στο κράτος εν είδει θυσίας εξευμενισμού περισσότερα από τα δύο τρίτα των πιθανών κερδών του;
Μας λένε ότι αν δεν πληρώσουμε τους φόρους μας θα καταρρεύσει το κράτος. Και λοιπόν; Για ποιο κράτος μιλάνε; Υπάρχει Παιδεία; Υπάρχει Δικαιοσύνη; Υγεία; Πού πάνε τα λεφτά μας;

Για τη συνέχεια LIBERAL.GR

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube