Γενικά θέματα , Ελλάδα 16 Οκτωβρίου 2015

Ο Παντελής Σαββίδης κτυπάει καμπανάκι εθνικού κινδύνου: “Το τελευταίο σφύριγμα”

Ο Παντελής Σαββίδης κτυπάει καμπανάκι εθνικού κινδύνου: “Το τελευταίο σφύριγμα”
Δεν συνήθισαν ακόμη καλά-καλά το δρόμο για τα υπουργικά τους γραφεία, και το νέο υπουργικό συμβούλιο άρχισε να όζει την οσμή των σκανδάλων. Η χώρα δεν έχει σωτηρία όσο δεν δημιουργεί θεσμικά αντίβαρα και όσο δεν επενδύει σε μια άνευ ποιοτικού ορίου παιδεία.

Ευκολόπιστος ή απελπισμένος μέσα στο δράμα του, ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται την τύχη του σε όποιον του υπόσχεται παραδείσους.
Και ο κ. Τσίπρας, όπως και οι προηγούμενοι πολιτικοί υπηρέτες του, αυτό έκανε. Το πολιτικό προσωπικό που συνιστά σήμερα το κυβερνητικό σχήμα θυμίζει Διοικητικό Συμβούλιο φοιτητικού συλλόγου, και η αξιωματική αντιπολίτευση σπεύδει να το μιμηθεί. Το μέγεθος των προβλημάτων βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με το πολιτικό και τεχνοκρατικό υπόβαθρο των ανθρώπων που κυβερνούν ή που διεκδικούν να κυβερνήσουν τη χώρα.

Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube