Η Ευρώπη… προδόθηκε από μία συνωμοσία της Αριστεράς, των ΜΚΥΟ και του Σόρος, εκτιμά ο Ούγγρος πρωθυπουργός – Πού κάνει λάθος; Γράψτε την άποψή σας…

Η Ευρώπη… προδόθηκε από μία συνωμοσία της Αριστεράς, των ΜΚΥΟ και του Σόρος, εκτιμά ο Ούγγρος πρωθυπουργός – Πού κάνει λάθος; Γράψτε την άποψή σας…
Αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα 
REUTERS/FRANCOIS LENOIR
«Η Ευρώπη δεν ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σ’ αυτήν» πρόσθεσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, από το βήμα συνεδρίου στη Βουδαπέστη (φωτ. αρχείου).
Την εκτίμηση ότι η Ευρώπη προδόθηκε από μία συνωμοσία των ισχυρών χρηματιστών, της Αριστεράς και των μη αιρετών εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα. 

«Η Ευρώπη δεν ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σ’ αυτήν» πρόσθεσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, από το βήμα συνεδρίου στη Βουδαπέστη.

Ο Ορμπάν καταφέρθηκε εναντίον του Αμερικανού επενδυτή, Τζορτζ Σόρος, καταγγέλλοντας ότι κατάστρωσε ειδικά σχέδια μαζί με άλλους χρηματιστές, εις βάρος της Ευρώπης.
Από το στόχαστρο του Ορμπάν δεν γλίτωσε ούτε η Αριστερά, την οποία κατηγόρησε ότι εργάζεται για την αποδυνάμωση των εθνικών – κρατών.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο, Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube