Weather Icon
Γενικά θέματα 2 Σεπτεμβρίου 2015

Βαρύ πολεμικό υλικό στα κοντέινερ του πλοίου που εντοπίστηκε στην Κρήτη

Βαρύ πολεμικό υλικό στα κοντέινερ του πλοίου που εντοπίστηκε στην Κρήτη

  • Σκάφος του Λιμενικού Σώματος συνοδεύει το «HADDAD 1» στο λιμάνι του Ηρακλείου
Φύλλο και φτερό κάνουν από το πρωί οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων το φορτηγό πλοίο «HADDAD 1» που έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Ηρακλείου. Η σταδιακή αποκάλυψη του περιεχομένου των κοντέινερ αρχίζει να επιβεβαιώνει τις υποψίες ότι πρόκειται για οπλισμό-μαμούθ, οι παραλήπτες του οποίου ενδέχεται να είναι ακόμα και τζιχαντιστές.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για βαρύ πολεμικό υλικό. Τα πρώτα κοντέινερ που αποσφραγίστηκαν περιείχαν παλέτες με χιλιάδες σφαίρες, κυνηγετικά όπλα και άλλα αποθέματα στρατιωτικού υλικού. Πηγές που μίλησαν στο cretalive.gr αναφέρουν ότι μένει να ελεγχθούν ακόμα 14 κοντέινερ που αναμένεται να κρύβουν και άλλες εκπλήξεις!
Το «HADDAD 1» είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας στην Τουρκία και προορισμός του ήταν η Λιβύη. Ακινητοποιήθηκε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση των ελληνικών Αρχών στη θαλάσσια περιοχή 20 ν.μ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube