Weather Icon
Διαφθορά , Εκλογές 2015 18 Σεπτεμβρίου 2015

Σειρά ερωτημάτων για το ιδιωτικό συμφωνητικό του Αλ. Φλαμπουράρη

Σειρά ερωτημάτων για το ιδιωτικό συμφωνητικό του Αλ. Φλαμπουράρη
Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ. 
Με το έγγραφο αυτό μεταβιβάζει τις μετοχές του στον Ι. Κοτταρίδη

Σειρά ερωτημάτων προκαλεί το αντίγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού που έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τετάρτης ο πρώην υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης προκειμένου να αποδείξει πως έχει πουλήσει το σύνολο των μετοχών των οποίων ήταν δικαιούχος στην τεχνική εταιρεία Διάτμηση ΑΤΕ. Με το έγγραφο αυτό μεταβιβάζει τις μετοχές στον κ. Ιωάννη Κοτταρίδη, ιδρυτικό μέλος, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της συγκεκριμένης εταιρείας.
Το συμφωνητικό φέρει μάλιστα και το γνήσιο της υπογραφής των αντισυμβαλλομένων. Εντύπωση προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι αντί να γίνει η βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής σε ένα ΚΕΠ ή σε ένα απλό αστυνομικό τμήμα γειτονιάς εμφανίζεται ότι έγινε σε κεντρική υπηρεσία του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., στον Κλάδο Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής, από αστυνομικό ο οποίος είναι από τα κεντρικά στελέχη του συνδικαλιστικού σωματείου των αστυνομικών και φέρει ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 2015, δηλαδή την επομένη των εθνικών εκλογών. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που γνωρίζουν τις διαδικασίες μιλούν για «παράδοξη επιλογή αστυνομικής υπηρεσίας αλλά και ημερομηνία της σύνταξης του εν λόγω συμφωνητικού. Με υπόνοιες ότι υπάρχει χρονική μετάθεση της σχετικής διαδικασίας».

Συμπληρώνουν επίσης ότι η γνησιότητα του εγγράφου μπορεί να διαπιστωθεί από τις μαρτυρίες του αστυνομικού που υπογράφει το συμφωνητικό αλλά και από την εξέταση των καταγραφών εκείνης της ημέρας για τους εισερχόμενους στο κτίριο της λεωφόρου Κατεχάκη. Ακόμη ερωτήματα διατυπώνονται για την υπογραφή του εν λόγω αστυνομικού που θεωρείται ότι έχει συνδικαλιστική άδεια, ενώ τη σχετική σφραγίδα τη υπηρεσίας του έχει ο προϊστάμενος της εν λόγω αστυνομικής διεύθυνσης.
ΒΗΜΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube