Weather Icon

O Mιχάλης Σαρηγιάννης ήταν παρών στο περιστατικό με τον λαθρομετανάστη στην Κω – Διαβάστε την μαρτυρία του

O Mιχάλης Σαρηγιάννης ήταν παρών στο περιστατικό με τον λαθρομετανάστη στην Κω – Διαβάστε την μαρτυρία του
Η τέχνη των μίντια έκανε και πάλι το θαύμα της. Ήμουνα παρόν στο περιστατικό. Προκλητικοί, πολύ εριστικοί οι λαθρομετανάστες καθημερινά προσπαθούν να επιβάλουν το δικό τους καθεστώς. Το ίδιο προκλητικοί και οι εγγλέζοι δημοσιογράφοι. Προσπάθησαν να μπουν στο αστυνομικό τμήμα με τη βία κι ο αστυνομικός αντέδρασε, όπως αντέδρασε. Για αναλογιστείτε να έχεις διαθέσημη δύναμη 5-10 αστυνομικούς και να είσαι υποχρεωμένος να τιθασεύσεις 5 – 6.000 λαθρομετανάστες…

Κατά τα άλλα ήμαστε κράτος που διαπνέεται από ανθρωπιστικά αισθήματα. Ανθρωπιστικά αισθήματα για ποιους; Για τους λαθρομετανάστες μόνο ή και για τους αστυνομικούς που είναι υποχρεωμένοι να έρχονται σε επαφή καθημερινά με τη βρωμιά των λαθρομεταναστών που ενδεχόμενα κουβαλάνε ένα σωρό μολισματικές νόσους. Γιατί μη φανταστήτε πως όλοι αυτοί ελέγχονται υγειονομικά, όταν κατά μ.ο. καταφθάνουν στο νησί καθημερινά 400 λαθρομετανάστες. Ποιος να τους ελέγξει; Το υποστελεχομένο προσωπικό του νοσοκομείου; Είναι λοιπόν άδικο να τα βάζουμε με τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube