Ουκρανία , Ρωσία 18 Αυγούστου 2015

Στην Κριμαία ο Πούτιν για τη συνεδρίαση του Συμβούλιο της Επικρατείας με θέμα την ανάπτυξη του τουρισμού

Στην Κριμαία ο Πούτιν για τη συνεδρίαση του Συμβούλιο της Επικρατείας με θέμα την ανάπτυξη του τουρισμού

TASS

Επίσκεψη εργασίας θα πραγματοποιήσει στην Κριμαία ο ρώσος πρόεδροςΒλαντίμιρ Πούτιν, προκειμένου να προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στη Γιάλτα με θέμα την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα. Η συνεδρίαση θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των τουριστικών περιφερειών της Ρωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου «βασικά θέματα της σύσκεψης θα αποτελέσουν οι λήψεις μέτρων για την προώθηση της ανάπτυξης του εσωτερικού τουρισμού ως δείκτη της κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης των ρωσικών περιφερειών, ιδίως της Κριμαίας».

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται και συνάντηση του προέδρου Πούτιν με  εκπροσώπους των εθνικών δημόσιων οργανώσεων της Κριμαίας. Από τον Μάρτιο του 2014, οπότε και πραγματοποιήθηκε η επανένταξη της Κριμαίας στην Ρωσική Ομοσπονδία, ο πρόεδρος Πούτιν έχει επισκεφθεί δύο φορές τη χερσόνησο της Μαύρης Θάλασσας. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube