Weather Icon

Σκέψεις του Γιώργου Πολίδη (Τσαχουρίδη) για το μεταναστευτικό

Θέλω να κάνω μια δήλωση και παρακαλώ να αναδημοσιευθεί αν είναι δυνατόν όσο γίνετε σε περισσότερους χώρους.
Οι ανθρωπιστές με τα βαθιά ανθρώπινα τους αισθήματα, μας θεωρούν εμάς που εναντιόμαστε στην εισβολή των γνωστών λαθραίων στοιχείων στην πατρίδα μας, μας θεωρούν, λοιπόν, ως ρατσιστές.
Εμείς όμως δεν είμαστε ρατσιστές καθώς αγαπούμε τον Ιησού Χριστό όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης και ο Καποδίστριας.

Όταν λέμε πως οι λαθρομετανάστες είναι σκουπίδια και μικρόβια, το λέμε διότι αυτό μας διδάσκει η φύση, η εμπειρία και η ζωή, και όχι επειδή θεωρούμε εμάς κάτι ανώτερο από αυτούς, που είμαστε ανώτεροι από αυτούς, όπως μας διδάσκει η φύση, η εμπειρία και η ζωή.
Διότι εμείς προερχόμαστε από έναν λαό που ακατάπαυστα εδώ και 3 χιλιάδες χρόνια παράγει πολιτισμό, λόγου χάριν, Σωκράτης, Αριστοτέλης, Πλάτων, Επίκουρος, Όμηρος, Αισχύλος, Κολοκοτρώνης, Μακρυγιάννης, Καποδίστριας, Παπανικολάου (τεστ ΠΑΠ), Σεφέρης, Ελύτης, κ.λ.π., ενώ οι λαοί από τους οποίους προέρχονται τα λαθρομεταναστευτικά σκουπίδια-μικρόβια δεν έχουν απολύτως τίποτε προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό.
Και πως άλλωστε να έχουν προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό όταν ο δικός τους ηθικός κώδικας προβλέπει, δεν λέω επιτάσσει παρόλο που πρακτικά εφαρμόζεται σε πολλές περιοχές προέλευσης των σκουπιδιών-μικροβίων αυτών, την αφαίρεση του χεριού στο ύψος του καρπού στον κλέφτη και την δεύτερη φορά της αξιόποινης πράξης του την αφαίρεση του ποδιού του.
Πως να έχουν προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό όταν η λαϊκή τους παράδοση και το φυλετικό τους ήθος αποδέχεται και διαιωνίζει έως σήμερα την αφαίρεση των εξωτερικών γυναικείων γενετικών οργάνων (κυρίως αφαίρεση κλειτορίδας).
Πως να έχουν προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό όταν ο δικός τους πολιτισμός προβλέπει για ηθικά παραπτώματα, λόγου χάριν επιλογή συντρόφου από την ίδια την γυναίκα και όχι αποδοχή συντρόφου επιλογής του πατέρα της, τον λιθοβολισμό;;;
Τα παραδείγματα είναι δεκάδες…
Αυτά μας διδάσκει η φύση, η εμπειρία και η ζωή.
Και όποιος νομίζει ότι σφάλω, ας καταθέσει τεκμηριωμένο επιχείρημα να με αντικρούσει στα λεγόμενα μου.
Πάμε παρακάτω.
Προφανώς κάτι πολύ δόλιο και επικίνδυνο κινεί την υπόθεση…
Το εικονάκι αυτό πιο πάνω διατυπώνει (σε άλλη δημοσίευση) την αλήθεια που δεν βλέπουν οι ευρωπαίοι πολιτικοί αλλά και οι ψευδοανθρωπιστές λαθρολάγνοι ανθέλληνες.
Ο μοναδικός λόγος που έρχονται εισβάλλωντας στην Ευρώπη είναι που γνωρίζουν ότι εδώ όλα θα τους διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ.
Στην Ελλάδα όχι, αλλά στην Γερμανία και σε άλλες χώρες γνωρίζουν πως όλα θα τους διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ.
Σπίτι, επίπλωση και γενικά πλήρης οικοσκευή, χρήματα για διατροφή, χρήματα για ένδυση-υπόδυση, χρήματα για θέρμανση, χρήματα κάθε 3 χρόνια για συντήρηση οικίας (βαψίματα, ταπετσαρία κ.λ.π.), χρήματα, τέλος πάντων, για κάθε βιωτική ανάγκη όπως γνωρίζουμε από τον δικό μας βίο. ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ.
Δεν έρχονται στην Ευρώπη επειδή ζήλεψαν τον πολιτισμό της και όσα προσφέρει αυτός στους γηγενής (την έννοια της αρετής, δηλαδή, της ελευθερίας του αυτοπροσδιορισμού κ.λ.π.).
Εάν αύριο δημιουργηθούν στην κοινωνία μας συνθήκες που επιβάλλουν την μετανάστευση μας για την ασφάλεια της ζωής μας, είτε όμως και για λόγους οικονομικούς, ως χώρα τελικού προορισμού θα επιλέξουμε χώρα με όμοιες με την δική μας πολιτιστικές και πολιτισμικές δομές αλλά και νοοτροπία και ήθος για την καθημερινή κοσμοθέαση και οργανωτικό τρόπο ζωής.
Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Δανία, Σουηδία κ.λ.π., θα είναι μία από τις χώρες που θα επιλέξουμε ως καταφύγιο, και σε καμία περίπτωση δεν θα διανοηθούμε να επιλέξουμε το Ντουμπάϊ την Τουρκία ή άλλη ειρηνική και με οικονομική ανάπτυξη ισλαμική χώρα. Είναι φυσικός νόμος της ανθρώπινης πνευματικότητας και λειτουργεί (Αν και η λειτουργία του είναι οντολογικά ασυνείδητη).
Σε αυτούς που εισβάλλουν στην πατρίδα μου και στην Ευρώπη γιατί δεν λειτουργεί ο ανθρώπινος αυτός πνευματικός συνειδησιακός νόμος;;;
Προφανώς κάτι πολύ δόλιο και επικίνδυνο κινεί την υπόθεση…
Γιώργος Πολίδης (Τσαχουρίδης)
[email protected]

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube