REAL TIME |

Γενικά θέματα , Ελλάδα 16 Ιουλίου 2015

Απλή, πολύ απλή είναι η λύση και οπωσδήποτε ελληνική: Από την κόλαση του “εγώ” θα περάσουμε στον παράδεισο του “εμείς” !

“Δρόμος ελληνικός για την Κοινή των Ελλήνων Ανάσταση”

Αντώνιος Σοφοκλέους

Ε ι σ α γ ω γ ή

Απλή, πολύ απλή είναι η λύση και οπωσδήποτε ελληνική:
από την κόλαση του “εγώ”
θα περάσουμε
στον παράδεισο του “εμείς” !
Το εθνικό μας δράμα είναι πρωτίστως πνευματικό και Πολιτειακό και δευτερευόντως οικονομικό’ είναι πρόβλημα ανοχής. Ανοχή στην ανοχή κατήντησε η Πατρίδα οίκος ανοχής…
Και είναι πρόβλημα εθνικής θεραπείας και αποκατάστασης των ελληνικών ηθών΄των προσωπικών και των πολιτειακών. Ισοδυνάμως, είναι πρόβλημα επανελλήνισης του προσωπικού και του συλλογικού μας βίου’ πόλεμος κατά της αλλοτρίωσης του λαού και του Τρόπου μας.
Ο δρόμος είναι και μακρύς και σύντομος !
Αναλόγως της αποφασιστικότητος και της αφυπνίσεώς μας…
Η αρχή θα γίνει από μια σχεδόν … ανύπαρκτη (!) μειοψηφία εξελικτικού επιπέδου Τρία και Τέσσερα (υλοποιημένης αυτογνωσίας και ορθοπραξίας).
Δ ι ά γ ν ω σ η 
Θα δούμε και θα κατανοήσουμε την τρύπα, από όπου μπήκαμε και παγιδευτήκαμε στην κουφάλα του δένδρου,
και από κεί θα ξαναβγούμε (Αισώπου Μύθος).
Και αυτή η τρύπα είναι η ιδιωτεία !
Ανταλλάξαμε το σεμνό μεγαλείο του Συλλογικού μας Τρόπου Υπάρξεως με την χλιδάτη Ανυπαρξία μιας ιδιωτικής ¨ζωής¨, Χειροκροτήσαμε, οι ακάτεχοι, την Αυτοκρατορία του ΕΓΩ, του ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ, της ΤΣΕΠΗΣ μου. Και το χρήμα ουδέποτε έσωσε τον εαυτό του !
Καιρός να ανεβούμε στον ουρανό της Αγάπης με ένα ξεροκόμματο’ και πάλι θα είμαστε και θα νοιώθουμε πανευτυχείς ! γιατί θα έχουμε βρεί ξανά την κοινή, την ορθόδοξη την ελληνική, συλλογική μας υπόσταση’ το ΕΜΕΙΣ μέσα στο κάθε ΕΓΩ ! Την χαρά της θυσιαστικής Αγάπης ! Τη χαρά της Δικαιοσύνης ! Μέσα από τις στάχτες της σαπίλας και της διαπλοκής, της αρπαχτής και της ιδιοτέλειας, θα αναστηθεί η αυτοκράτειρα ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ !  Θα λάμψει ξανά, πάνω από τον καθημαγμένο μας τόπο ο ήλιος της Δικαιοσύνης !
)+(     )+(    )+(    )+(
Θ ε ρ α π ε ί α
Η λύση του Εθνικού μας προβλήματος είμαστε ΕΜΕΙΣ !
Η θεραπεία είναι ολιστική και όχι αποσπασματική, ακρωτηριαστική.
Αν δεν αλλάξουν όλοι και όλα ΔΕΝ θα αλλάξει  απολύτως    τ ί π ο τ ε !
(Μπορείς να μετακινήσεις έναν κρίκο μιας αλυσίδας, χωρίς να μετακινηθούν όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας 😉
Να τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας και όλοι μαζύ, σε συνέργεια:
Η στρατηγική του αντιπάλου ήταν και είναι το “Διαίρει και βασίλευε”. Και δυστυχώς παγιδευτήκαμε και  ΙΔΙΩΤΕΥΣΑΜΕΝ ! Πρώτα ιδιωτεύσαμεν και κατόπιν επτωχεύσαμεν ! Εμείς όμως, τώρα, συντρίβουμε την στρατηγική του αντιπάλου. Διαλύουμε την απομονωση που μας χωρίζει, σπάμε τους προσωπικούς και τους ιδεολογικούς μας περιορισμούς. Βγαίνουμε από το καβούκι του ατομισμού, του διχασμού και της ιδιωτείας, ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΖΟΥΜΕ ! Ζούμε συλλογικά και ελληνικά, ζούμε ορθόδοξα και εκκλησιαστικά! Ζούμε ελληνικά ΕΔΩ και ΤΩΡΑ !
Με την ποίηση και τον χορό, την κοινή χαρά και την κοινή λατρεία, την βαθειά και βιωματική μελέτη των Πολιτισμικών και Κοινωνικών μας θησαυρών, με την μελέτη και την στοχαστική μίμηση των ελληνικών, ακόμη και των οικονομικών, θαυμάτων. Των συνεταιρισμών, του Αλληλέγγυου.
Ο Θεός ενώνει. «Ίνα ώσιν ΕΝ» ! Αναζητούμε τους συμμάχους μας, τους άξιους Έλληνες αλλά και τους φιλέλληνες. Ελάχιστοι των ελαχίστων, αλλά ΌΧΙ και ανύπαρκτοι. 
Διαγράφουμε από το λεξιλόγιό μας και τις συζητήσεις μας όλα τα κόμματα και όλες τις διχαστικές δομές. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ! ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ! Κλείνουμε τα βοθροκάναλα και την τηλεκόλαση ! Κάνουμε Κέντρο της Ζωής μας το ΕΜΕΙΣ ! Γινόμαστε ξανά οι πρωταγωνιστές της ζωής μας’ και οχι οι τρίτης και τρισάθλιας αναπληρωματικής υποστάθμης κομπάρσοι της ! 
Κανένας Τσιπρο-Σαμαρο-Θόδωρος ΔΕΝ θα μας σώσει. Όλη η προπαγάνδα της σαδο-σατανιστικής διεθνούς εξουσίας του χρήματος εκεί αποσκοπει: 
Να μην προσέχω εμένα, αλλά τον κάθε Τσιπρο-Σαμαρο-Θόδωρο’ καλό ή κακό’ εγώ να αυτομηδενίζομαι και στη θεση μου να βάζω είδωλα’ αγνώστους’ τους κεχρισμένους stars των Μέσων Μαζικού Ευνουχισμού (ΜΜΕ). Έεε, επιτέλους ΟΧΙ !
Μαθαίνουμε και μιμούμαστε, εμπράκτως και βιωματικώς, τα αθάνατα ελληνικά πρότυπα ήθους, αρετής και φιλοπατρίας στον προσωπικό και τον συλλογικό μας Βίο. 
Ιδρύουμε κατά κόσμον μονές, γύρω απ΄αγροκτήματα, μικροεπιχειρήσεις, συνεταιρισμούς’ με το παράδειγμά  μας, προτρέπουμε και άλλους συνέλληνες στην ίδια οδό της Αυτοκρατορικής Λιτότητας και της φιλοκαλικής αυταρκείας και Α-παθείας !
Επαναφέρουμε τις τοπικές αγορές των Δήμων. Την άμεση, την αδιαμεσολάβητη, την αυθεντική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Πρώτα στις πρώτες ελληνικές συλλογικότητες που εκ των ενόντων θα δημιουργήσουν οι έλληνες και μετά σε ευρύ φάσμα του Λαού. 
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ! 
Με παθητική αντίσταση, γυρνώντας του απλά την πλάτη, θέτουμε τέρμα, αχρηστεύουμε το ιδιότυπο δουλοκρατικό, πολιτικό καθεστώς χωρίς ουσιαστικά πολιτικά δικαιώματα’
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΙΑ. Όλα αυτά τα κάνουν άλλοι’
δήθεν για μας, αλλά Χ Ω Ρ Ι Σ εμάς! αλλά τελικά και εναντίον μας !
Εμείς είμαστε θεσμικά και λειτουργικά απόντες. Καταναλωτικά ανδράποδα ! Α π ό ν τ ε ς από την ουσία της ζωής, που είναι και η ουσία της πολιτικής.
Μία τυφλή ψήφος ανοχής, χωρίς κανένα σαφές και ουσιώδες περιεχόμενο, κάθε τέσσερα χρονάκια, σε όποιους εξασφάλισαν το χρίσμα από τα βοθροκάναλα της ρεμούλας και της διαπλοκής, ΔΕΝ συνιστα δημοκρατία.
Εγκαταλείπουμε τον βόθρο του λεκανοπεδίου, το Νταχάουσβιτς του Ελληνισμού, την ¨Αθήνα¨ και αναζωογονούμε την υπέροχη ελληνική ύπαιθρο και τα νησιά μας.
Ανασταίνουμε εκ των ενόντων, με όσα μέσα και πρόσωπα διαθέτουμε, τις Ελληνικές Κοινότητες
(Σχολείο-Εκκλησία-Δημογεροντία). Σχολές Ελλήνων’ βιωματικές. 
Αυτοοργανώνουμε τη ζωή μας ελεύθερα: Κοινωνίες ανθρώπων σε κοινωνία με το Θεό. 
Στηρίζω και στηρίζομαι ! Εμπνέω και εμπνέομαι ! Συμπληρώνω και συμπληρώνομαι ! 
Δανείζω και δανείζομαι ! Μαθαίνω και διδάσκω ! 
Γίνομαι ζωντανό άγαλμα αρετής και φιλοπατρίας !
Μετα-νοούμε ! Αλλάζουμε μυαλά΄ τελείως΄ 
Ζούμε την προσωπική και την συλλογική μας κάθαρση !
Κάθαρση-φωτισμός-θέωση. Πνεύμα φιλοκαλίας. 
Εκκλησία του Δήμου και Δήμος θεούμενος.
Άθληση-μάθηση-προσευχή:
Σώμα-ψυχή-πνεύμα’
καθότι με σάπια και (διε)φθαρμένα σανίδια, 
ΔΕΝ φτιάχνεις ναυαγοσωστικό ! 
Κι αν τα εμπιστευθείς, πολύ απλά πνίγεσαι.
Από διαλυμένα άτομα γινόμαστε και πάλι πρόσωπα ! 
Γινόμαστε Πόλεις Ανθρώπων’ και ΟΧΙ απ-ανθρώπων’ ή υπανθρώπων ! 
Κοινωνούμε και επι-κοινωνούμε…
Πράττουμε’ ΔΕΝ αερολογούμε. Αρκετά με τα bloggs και τις διαλέξεις! 
Αυτά ΔΕΝ είναι αυτοσκοπός. Τώρα είναι η ώρα της Συλλογικότητας, η ώρας της Σύν-Πραξης.
Όχι των χειροκροτμάτων αλλά των της Ζωής διαβημάτων.
Με θυσιαστικήν Αγάπη και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ενωνόμαστε σε ομάδες, σε οικογένειες, σε φιλίες και δεσμούς, πάνω σε στέρεες, αξιακές βάσεις.
Δημιουργούμε πολιτική, οικονομική, μαχητική και πνευματική ισχύ, ανεξάρτητα από το κατοχικό, ψευδοκρατικό και φόρα ανθελληνικό μόρφωμα των ¨Αθηνών¨. 
Με μία και μοναδικήν ιδεολογία: την Ελευθερία. 
Ελεύθεροι και απροσκύνητοι, χτίζουμε μεθοδικά και βήμα-βήμα την ανάσταση του Τρόπου μας, που θα φέρει – μοιραία και ταχύτατα – και την ανάσταση του Τόπου μας. Εμείς, με όλο μας το ΕΙΝΑΙ, με όλη μας τη σκέψη και την δράση, ζωγραφίζουμε το όραμά μας με πίστη’
και ο Θεός κάνει το όραμά μας πραγματικότητα. Σταθερά και προοδευτικά, γινόμαστε και πάλι Έθνος Λεόντων’
αντάξιο των ηρώων εθνομαρτύρων του Γένους, από Θερμοπυλών και Πόλεως έως ΕΟΚΑ και Κύπρου ’74. Εδώ η αρχή της παλλαϊκής άμυνας είναι ζωτικής σημασίας. Αν το έθνος κινηθεί σε ατραπούς χειραφέτησης, το Μεγάλο Αφεντικό (ακόμη και προληπτικά) θα αμολήσει εναντίον μας τα πρόθυμα σκυλιά του πολέμου’ και δεν είναι λίγα στην περιοχή μας. Ακόμη και οι λαθραίοι και οι ξένοι του λεκανοπεδίου θα πυροδοτηθούν…
Συνάπτουμε οικονομική και στρατηγική συμμαχία με τη Ρωσία και το Ορθόδοξο Τόξο. Εξοπλιζόμαστε. Καραδοκούμε. Αρπάζουμε την κατάλληλη ευκαιρία και πετάμε τον εσωτερικό εχθρό (τους αριστεροδέξιους “εφιάλτες” και το εφιαλτικό τους (ψευδο)κράτος !) και τον εξωτερικό κατακτητή πίσω, στη κόλαση που ανήκει.
Αυτή τη στιγμή, θεωρώ έναν εθνικό διχασμό άκρως … ωφέλιμο και επιβεβλημένο ! 
όμως ΟΧΙ με αίμα, αλλά με πνεύμα:
Από δώ οι “300” των Θερμών Πυλών’
και από εκεί οι “εφιάλτες” και το εφιαλτικό τους (ψευδο)κράτος των ¨Αθηνών¨!
Αυτή την ώρα, θυμηθείτε τον Μακρυγιάννη και τον Καποδίστρια, τον Σολωμό και τον Αριστοτέλη, τον Αισχύλο και τον Ελύτη ! Αυτή είναι η ώρα Τους ! 
Η ώρα των ανά τους αιώνας Αγίων του Γενους μας !
Η απόλυτη προϋπόθεση της εθνικής Αναστάσεως, είναι η πνευματική ΑΦΥΠΝΙΣΗ. 
Με ακράδαντη πίστη στο Θεό, τασσόμαστε πίσω από την Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας και διακηρύσσουμε ότι η δραστική παρουσία και ενός μόνον ΕΛΙΚΩΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ αρκεί για να ανατρέψει την εις βάρος της Ελληνικής Ανθρωπότητος συντελούμενη γενοκτονία.
Και πάλι από μας, τους Έλληνες, θα αρχίσει να γράφεται και πάλι η ιστορία ! 
Και όλους τους λαούς θα φωτίσουμε και πάλι στον Δρόμο για την Ελευθερία θα τους εμπνεύσουμε !
«Θα πάρω μιαν ανηφοριά, θα πάρω μονοπάτια» ψιθυρίζει ξανά ο έφηβος Ευαγόρας . . .
Κι αν είναι γραπτό να χαθούν όλα, ας μείνει σε μας η τιμή και η δόξα του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ! 
‘Η ΤΑΝ ‘Η ΕΠΙ ΤΑΣ !
Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι !
“Και εδόθη αυτω στέφανος, και εξήλθε νικών και ίνα νικήση” και ενίκησεν.
“Εν τω κόσμω θλίψιν έξετε·
αλλά θαρσείτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμον”.
Μήπως είναι η πρώτη φορά που θα πεθάνει και η πρώτη φορά που πάλι θα αναστηθεί η Αιωνία Ελλάς ;
Γι’ αυτό δεν είμαστε Τραντέλλενοι ;
ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ !
Υ σ τ ε ρ ό γ ρ α φ ο
Αναζητώ τους ομοίους μου.
Είμαι πρόθυμος να συμβουλέψω, να οδηγήσω και να συμπαρασταθώ 
σε όσους συνΈλληνες αποφασίσουν να κινηθούν πρακτικά και ουσιαστικά σε αυτόν τον Δρόμο.
Δεν με ενδιαφέρουν οι πολλές συζητήσεις περί όνου σκιάς. 
Άλλωστε ΔΕΝ έχω και χρόνο για χάσιμο.
Γι αυτούς τους λίγους και αποφασισμένους, δίνω και μία διεύθυνση επικοινωνίας:
Αντώνιος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube