Weather Icon
Γενικά θέματα , Ελλάδα 8 Ιουλίου 2015

Κραυγή αγωνίας ενός φίλου του ιστολογίου, του Αλέξανδρου

Κραυγή αγωνίας ενός φίλου του ιστολογίου, του Αλέξανδρου

Αγαπητέ Κύριε Καλεντερίδη,
Σας γράφω αυτό το γράμμα, γιατί ήθελα να επικοινωνήσω και με εσάς και με τον πατέρα σας. Ονομάζομαι Αλέξανδρος Σφήκας, ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό και καθημερινά σχολιάζω στον infognomon ως Αλέξανδρος. Είμαι μοριακός βιολόγος και εργάζομαι ως postdoc στο πανεπιστήμιο του Newcastle. Έχω επίσης γραφτεί στη Δημοκρατία Ιδεών, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου και λόγω της απόστασης δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του οργανισμού.

Αφορμή του γράμματός μου είναι φυσικά τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, γεγονότα που συμβαίνουν για εμάς χωρίς εμάς αν παραφράσουμε τα λόγια του στιχουργού. Ανησυχώ πάρα πολύ, ανησυχώ όχι για μένα, αλλά γιατί βλέπω πως έχει πραγματοποιηθεί ένα ξεκάθαρο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, το οποίο μας οδηγεί να μετατραπούμε σε Λαϊκή Δημοκρατία! Πολύ φοβάμαι πως είμαστε μπροστά σε μια τεράστια τραγωδία αντίστοιχη ή και μεγαλύτερη του Κυπριακού! Μια ενδεχόμενη και πολύ πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ και την Ευροζώνη, εκτός από το ότι θα φτωχοποιήσει τους Έλληνες και θα τους διώξει από τη χώρα, θα θέσει σε κίνδυνο και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, γιατί είναι τουλάχιστον αφελές κάποιος να νομίζει πως η Τουρκία δεν θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Επιπλέον η Κύπρος θα αφεθεί βορά στα χέρια της Τουρκίας, αφού θα χάσει κάθε συμμαχία εντός ΕΕ και θα εξαναγκαστεί σε οποιαδήποτε λύση της προφέρουν!
Κύριε Καλεντερίδη δε σας κρύβω ότι πρώτη φορά στη ζωή μου έχω χάσει τον ύπνο μου. Ελπίζω να έχω άδικο, αλλά δυστυχώς νομίζω πως αυτό που περιγράφω εγώ είναι το λίγο και έρχονται πολλά περισσότερα ενώ τα χέρια όλων μας είναι δεμένα! Ελπίζω πραγματικά να κάνω λάθος, ελπίζω να με περάσετε για τρελό και να μου απαντήσετε “τι λες άνθρωπε μου”.
Όπως και να έχει προσπάθησα να επικοινωνήσω και με τον πατέρα σας πριν κάποιες μέρες μέσω του email στον infognomon, αλλά δεν ξέρω αν έλαβε το γράμμα μου. Κύριε Καλεντερίδη επέλεξα να στείλω σε εσάς αυτό το γράμμα γιατί έχω πειστεί για τα αισθήματα φιλοπατρίας και αγάπης για το έθνος τόσο του πατέρα σας όσο και τα δικά σας!

Χαιρετισμούς,

Με ειλικρίνεια και τιμή,

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube